Annonce
Elbobladet

Mere liv i Vendersgade: Patienter rykker ind og ny restaurant er på vej

Den røde murstensbygning i Vendersgade 24-26 er solgt til en investor, som først sender håndværkere ind i bygningen. Kontor- og butikslokaler skal laves om til beboelse og lægepraksis. Pressefoto
Der er nye planer for flere matrikler i Vendersgade. Lægehus flytter ind, og et nyt sushi-koncept åbner i det tidligere La Melisa. Erhvervsmæglerne Nordicals har solgt to matrikler og udlejet to.

Fredericia: Det er ikke kun på hjørnet af Vendersgade og Danmarksgade, at der snart kommer nyt liv i form af dessertcaféen Gelato Di Natura Danmark. Der sker også noget i den anden ende af gaden.

- Vendersgade har fået ry for, at det er en gade, hvor der ikke sker noget. Men nu sker der noget, siger indehaver af Nordicals Trekantområdet, Jon Stefansen til Fredericia Dagblad.

Erhvervsmæglerne Nordicals har nemlig solgt Vendersgade 24-26 samt 21, og så har de udlejet lokalerne i nummer 20, hvor La Melisa lå.

Annonce

I Vendersgade 24-26, som ligger på hjørnet af Jyllandsgade, flytter Lægerne i Prinsessegade ind, når håndværkerne er færdige med at bygge de tidligere banklokaler om.


Vendersgade har fået ry for, at det er en gade, hvor der ikke sker noget. Men nu sker der noget.

Jon Stefansen, indehaver erhvervsmæglerne Nordicals Trekantområdet,


Den markante, røde murstensbygning på hjørnet mod Jyllandsgade, der tidligere har huset både bank og konsulentvirksomhed, er solgt til en investor, som har planer om, at bygningerne fremover får en helt anden rolle i Vendersgade.

- En stor del af ejendommen skal udvikles til attraktive boliger, og så har vi netop udlejet et stort lejemål til Lægerne i Prinsessegade. Det kommer til at tiltrække rigtig mange mennesker til denne ende af Vendersgade, og beboelse giver bygningen liv døgnet rundt. Jeg er sikker på, at det bliver et stort plus for området, siger Jon Stefansen og tilføjer:

- Ombygningen til boliger og lægehus er en langsigtet og velovervejet investering, og det er absolut en fjer i hatten til Fredericia. Det vidner om en stor tro på byens fremtid.

Ny restauration er på vej i Vendersgade 20, som erhvervsmæglerne Nordicals har lejet ud. Ifølge mægleren er et nyt sushi koncept på vej til byen. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Stor aktivitet i gaden

Erhvervsmægleren mener, at salget af bygningen på Vendersgade 24-26 hænger sammen med Fredericias udvikling.

- I de senere år har Fredericia gennemgået en positiv udvikling. Her er befolkningsvækst og et sundt erhvervsliv. Og byen oplever store investeringer i disse år - både på havnen og langs motorvejen. Salget af Vendersgade 24-26 skal ses i det lys, siger Jon Stefansen i en pressemeddelelse.

Udover at stå for salget og udlejningen af Vendersgade 24-26 har Nordicals Trekantområdet netop solgt Vendersgade 21, hvor tøjbutikken Uso har haft outlet pop-up butik, og udlejet nummer Vendersgade 20, som tidligere husede restauranten La Melisa.

- I nummer 20 kommer der et nyt sushi-koncept, fortæller Jon Stefansen til Fredericia Dagblad og tilføjer:

- Jeg forventer, at de nye ejere af nummer 21 vil bygge om. Måske til boliger og et mindre butiksareal.

Vendersgade 21 er også solgt. Indehaver af erhvervsmæglerne Nordicals, Jon Stefansen, forventer, at bygningen her også vil blive omdannet til beboelse samt et mindre butiksareal. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Annonce
Annonce
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce