Annonce
Elbobladet

Morfinbyen: Kun få henvendelser til politiet om morfinhandel

Chefpolitiinspektør Klaus Munk Nielsen håber, at folk med viden og tips vil hjælpe politiet i indsatsen mod ulovlig handel med morfin og anden medicin. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: Politiet modtaget fortsat ikke mange henvendelser om ulovlig morfin- og medicinhandel i Fredericia.

Siden chefpolitiinspektør Klaus Munk Nielsen i begyndelsen af november opfordrede til at give lyd, hvis man kunne hjælpe politiet med indsatsen, er der kun indkommet to henvendelser specifikt på det.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at der ikke er kommet flere, og jeg opfordrer stadig folk til at henvende sig, hvis de ser, hører eller ved noget, der kan hjælpe politiet på det her område, siger Klaus Munk Nielsen.

På grund af politiarbejdets og områdets karakter kan det ikke oplyses nærmere, hvad de to henvendelser gik ud på. Men det kan oplyses, at oplysningerne har indgået og også fremover indgår i det løbende arbejde i Sydøstjyllands Politi med den politifaglige del af problemstillingen.

Annonce

En bred indsats

Politiet har løbende fulgt med i omtalen af Fredericias morfin-udfordringer og ærgret sig over ikke at modtage flere henvendelser og tips.

Klaus Munk Nielsen understregede i november, at ikke alle tips vil få politiet til at rykke ud med sirener og "håndbremsevendinger", som han udtrykte det. Men informationerne vil altid indgå i de polititaktiske overvejelser.

Han understreger også, at politiets indsats ikke kan stå alene, hvis byens misbrugsproblemer skal løses.

Fredericia Kommune og byrådet overvejer fortsat, hvordan den fremtidige forebyggelses- og behandlingsindsats skal tilrettelægges. Der forventes en beslutning i løbet af januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Baby-salmesang i Trinitatis Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Elbobladet

Giv haven et eksotisk pift

Elbobladet

Opel sætter strøm til Vivaro

Annonce