Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Prefix Suffix har lavet en musikvideo til albummets titelnummer. Billedet her stammer fra videoen.
Støj, metal og avantgarde musik er ikke det mest oplagte hitliste-materiale. Men det er heller ikke hitlister, der handler om for Joakim Wölm alias Prefix Suffix.

Fredericia: Den fredericianske musiker Joakim Wölm udsender om kort tid et nyt album under navnet Prefix Suffix.

Det nye album hedder "The Dungeon Loops". Her eksperimenterer han med forskellige genrer - blandt andet dungeon synth og blackgaze. Og musiken baseres meget på loopede lydoptagelser.

Temaerne på albummet er blandt andet eksistentiel frygt, misantropi, anarki og psykisk sygdom.

Annonce

I forbindelse med udgivelsen har Prefix Suffix lavet en musikvideo til albummets titelnummer. Videoen er filmet i Fredericia sidst på vinteren.

Nummeret er en åndelig hyldest til afdøde Knud Langkow, der er mest berygtet for at stå bag myten om Satankulten på Anholt. Den stablede han på benene ved blandt andet at placere sataniske mønter i kirker og andre steder rundt om i landet samt at sende kryptiske breve til kendte danskere og underskrive dem med sit alias, Ypperstepræstinde Alice Mandragora.

Der vil blive holdt releasekoncert som del af Luna Riot Ball Vol. 2 på spillestedet Stengade i København 28. maj. Al indtjening på releasedatoen vil blive doneret til Psykiatrifonden.

Prefix Suffix udsender nyt album. Foto: PR
Annonce
Annonce
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce