Annonce
Elbobladet

Ny bilforhandler åbnet i nordbyen: Har taget vejen fra Vejen

Gadeberg Auto, der tæller fire ansatte, er åbnet på Nordre Kobbelvej ved Friis Autocenter, hvor Lindholm Biler senest har holdt til. På billedet ses fra venstre Claus Juulsen, Morten Gadeberg og Jacob Madsen. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Siden september har det store udstillingslokale hos Friis Autocenter været uden lejer. Nu er der rykket forhandler ind, der satser på salg og leasing af nyere, brugte biler.

Fredericia: Bilerne står atter på rad og række ud mod Egeskovvej i nordbyen. Inde i det 760 kvadratmeter store udstillingslokale på Nordre Kobbelvej finder man bilmærker såsom Porsche, Volvo, Audi og Jaguar.

Gadeberg Auto er navnet på den nye brugtvognsforhandler, der har lejet sig ind i Friis Autocenter, hvor værkstedet Din Bilpartner - Friis Autocenter også holder til.

Bag brugtvognsvirksomheden, der tilbyder salg, bytte og leasing af nyere brugte biler, står Morten Gadeberg, 40, og Jacob Madsen, 39.

Annonce

I 2006 startede førstnævnte, der har mekanisk baggrund, sin bilforretning i Vejen. Siden er barndomsvennen og sælgeren Jacob Madsen ansat og efterfølgende blevet partner i virksomheden, som har vokset sig ud af de hidtidige rammer på Asbovej lidt nord for Vejen.

- Vi synes, det kunne være spændende at blive en del af et bilhus, så efter muligheden opstod her, tog vi kontakt til Thomas (Friis, indehaver af Din Bilpartner - Friis Autocenter, red.), forklarer Jacob Madsen.

Gadeberg Auto tæller en række forskellige bilmærker og modeller, som udbydes til salg og leasing. Fællesnævneren for dem er, at der er tale om nyere, brugte biler. Til gengæld kan der være stor forskel i pris og størrelse. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Han ser flere fordele i at få mere plads og kunne parkere nogle biler inde i det åbne udstillingslokale, hvor han og kollegaerne holder til.

- Det betyder noget for bilerne, at de holder under åben himmel, men for os ligger der en signalværdi i at have nogle af vores premium-biler holdende indenfor, siger Jacob Madsen.

Foruden at være lejeaftalen har Gadeberg Auto og Din Bilpartner - Friis Autocenter lavet en samarbejdsaftale, så står for service af bilerne.

Nyere brugte biler

Blandt bilerne er der som beskrevet indledningsvist flere mærker og modeller at vælge mellem. Særligt tyske biler såsom Audi, Mercedes og Volkswagen er at finde hos Gadeberg Auto.

- Men vi vil også gerne sælge Mazda, Ford, Hyundai og andre bilmærker. Så længe det er nyere, brugte biler, forklarer Jacob Madsen.

I alt har virksomheden cirka 70 biler stående, som over en weekend blev flyttet 50 km fra Vejen og til det nuværende bilhus.

- Transporteren kunne flytte ni biler ad gangen, så der er blevet kørt et par omgange frem og tilbage, pointerer Jacob Madsen, der håber at få flere biler på lager efter flytningen.

Annonce

Logistisk ideelt

Det var netop rammerne og ikke lokationen i Vejen, hvor både Morten Gadeberg og Jacob Madsen er opvokset, der var hovedårsagen til flytningen

- Stedet her opfylder vores behov, så selvom vi også gerne var blevet i Vejen, virkede det mere rigtigt her, siger Jacob Madsen, som kan se fordele i at placere sig i Fredericia.

- Logistisk synes vi, Fredericia passer ideelt. Vi vil gerne ramme hele Danmark, når vi sælger biler, for folk sammenligner meget på internettet, før de prøvekører dem i dag. Set i det lys så vi en fordel i at placere os i Trekantområdet, siger Jacob Madsen.

Bliver det en udfordring at etablere sig i en ny by efter mange år i Vejen?

- Ja, vi føler lidt, at vi starter på udebane, men omvendt bliver bilerne som nævnt sammenlignet meget på nettet, når de bliver handlet i dag, så det nok skal blive godt her i Fredericia, tilføjer bilsælgeren, der oplyser, at de har kunder fra alt mellem Skagen og København.

Logistisk synes vi, Fredericia passer ideelt. Vi vil gerne ramme hele Danmark, når vi sælger biler, for folk sammenligner meget på internettet, før de prøvekører dem i dag. Set i det lys så vi en fordel i at placere os i Trekantområdet.

Jacob Madsen, Gadeberg Auto

Til trods for at glæden er stor over åbningen i de nye omgivelser, må en større fejring af flytningen lade vente på sig grundet den nuværende coronasituation.

- Men vi kommer helt sikkert til at markere vores åbning, når tiden er til det. Vi vil jo super gerne vise vores nye sted frem for alle, siger Jacob Madsen.

Gadeberg Auto holder åbent mandag-fredag 9-17 og søndag 13-15.30. Lørdage er der åbent efter aftale.

Annonce
Elbobladet

Svensk fastelavnsbolle megahitter: Sådan bager du semlor selv

Annonce
Elbobladet

Der mangler ladestandere

Annonce
Elbobladet

Natklub havde ikke regnet med genåbning snart: Vi glæder os alt for meget til at holde de vildeste fester igen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Så er billetsalget i gang: Skal du med, når Fredericias kultur- og handelsliv hyldes?

Elbobladet

Jesper køber sin makker ud og stiller sig i spidsen for 24 mand

Elbobladet

Donationer væltede ind efter pædagogs opslag om manglende skitøj til unge: - Der er ingen af de her unge, som ville komme på skiferie med mor og far

Elbobladet

I 33 år var René på hash og stoffer - men ikke længere

Elbobladet

Små snacks eller store måltider? Sammensæt den perfekte børnemadpakke

Elbobladet

- Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er de butikker og caféer, som stikker ud fra det almindelige, mener jurymedlem, som gerne ser mere af dette i Fredericia

Elbobladet

Særlig grund til travlhed i borgerservice: Derfor skal du bestille tid inden turen til rådhuset

Elbobladet

Brug februar til at tjekke huset for vinterskader

Elbobladet

17-årige Julie har angst for åbne rum med mange mennesker: - Min sygdom er ikke et tabu - det er bare mig

Elbobladet

Jan er muligvis verdens største nørd: Planlægger at åbne museum med sin samling

Elbobladet

Ny tankstation åbner inden for et par uger: Vaskehal kommer til på sigt

Elbobladet

Udsigt til en Lidl mere i Fredericia: Så meget snupper ny stor butik fra de andre

Annonce