Annonce
Elbobladet

Ny lokal kunstner på vej ind i Kranknau Kunsthalle: Stærke ansigter inspireret af Picasso

En af initiativtagerne til Kranknau Kunsthalle i Kanalbyen er Thomas Lægaard, som også går under navnet Koolbandi. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Fredericia: I juli har kunstneren Koolbandi boltret sig i Kranknau Kunsthalle i Kanalbyen.

Lørdag 1. august klokken 19 til 22 er der fernisering og fejring af, at Kranknau Kunsthalle nu er klar med næste kunstner i rækken. Hvor der var pangfarver i juli, så er det den klassiske kunst, der popper op på Skibbroen, når Sylvest Jeppesen viser sin kunst frem. Det oplyser Kranknau Kunsthalle i en pressemeddelelse.

- Det bliver sjovt at vise mine værker frem lokalt. For det meste er det jo en fragtbil, der henter mine lærreder og kører dem ud af fæstningsbyen, fortæller Sylvest Jeppesen.

Man vil kunne opleve Sylvest Jeppesens styrker som stærke ansigter, der kan blive ved med at fortælle historier. Hans sikre hånd og valg af oliemaling leder tankerne over mod Picasso og kubismen.

Sylvest Jeppesen er født i 1974 i København, men har slået sig ned i Fredericia med sin familie, er autodidakt, men har taget kurser i klassisk tegning og kunsthistorie ved Accademie del Giglio i Firenze og er tilknyttet gallerier i ind- og udland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

Fransk vintage jul

Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Elbobladet

Fredslyset 2020

Annonce