Annonce
Elbobladet

Nye restriktioner rammer klinik: - Vi respekterer det selvfølgelig

Clinique Body Guide drives af Janni Christensen (t.v.) og Britta Kristensen (t.h.) samt fire ansatte. Arkivfoto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce

Fredericia: Clinique Body Guide i Norgesgade havde fra onsdag i sidste uge lukket for alle typer af behandlinger. Det skete, efter statsminister Mette Frederiksen (S) dagen forinden meldte ud, at blandt andet frisører, massører og tatovører skal lukke frem til 30. marts.

Og selvom det er med ærgrelse, at indehaver af Clinique Body Guide, Britta Kristensen, modtog beskeden, er hun fuldt forstående over for beslutningen.

- Vi respekterer det selvfølgelig og udfører ingen behandlinger, konstaterer hun.

Onsdag i sidste uge præsenterede finansminister Nicolai Wammen (S) og erhvervsminister Simon Kollerup (S) nye initiativer, som er målrettet selvstændige og virksomheder med op til 10 ansatte. Da avisen ringede Britta Kristensen op i sidste uge havde hun ikke nærlæst initiativerne, men hun byder enhver hjælp velkommen.

- Det er svært at sige, hvad det får af betydning, at vi ikke kan udføre behandlinger, men hjælpen vil for vores vedkommende uden lige betyde, at vi kan holde skruen i vandet. Det er ens for alle i øjeblikket, og jeg føler ikke, at der et konkurrencemoment i den nuværende situation, siger hun.

Hun tilføjer, at hun er fortrøstningsfuld i forhold til udviklingen af krisen på klinikkens vegne.

- Men jeg er især ked af, at krisen går ud over så mange. Det er noget frygteligt noget, understreger hun.

Selvom Clinique Body Guide holder lukket for behandlinger, tilbyder den udbringning af varer på enkelte dage. Dette kan man læse mere om på virksomhedens facebookside.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

Mad med mening og Karen Grøn

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Annonce