Annonce
Elbobladet

Nyt job til tidligere teaterchef: - Jobbet er blevet skræddersyet omkring min person

Tidligere teaterchef på Fredericia Teater, Søren Møller, har fået nyt job. Han skal være med til udvikle og producere shows, events og musicals sammen med produktionsselskabet Monday. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Søren Møller kan nu kalde sig både producent, partner og kreativ direktør. Den tidligere teaterchef har fået nyt job hos produktionsselskab.
Annonce

Fredericia: Den nu tidligere teaterchef for Fredericia Teater, Søren Møller, har fået nyt job.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I fremtiden kan han kalde sin arbejdsgiver for Monday Media, som er et produktionsselskab.

Med Søren Møller i front har produktionsselskabet stiftet ”Monday live”. Søren Møller har fået stillingsbeskrivelserne som kreativ direktør, producent og partner.

- Vi har længe gerne villet operere på livescenen, men vi har ventet på det helt rigtige setup og frem for alt den rigtige person til at stå i front. Den person har vi nu fundet. Søren er en stærk kreativ kraft, og han har en helt enestående erfaring med opsætning af live-forestillinger og adskillige store succeser bag sig. Jeg glæder mig til at starte dette nye eventyr i Monday-gruppen, siger Morten Bank, administrerende direktør hos Monday Media i pressemeddelelsen.

I marts blev det en realitet, at Søren Møller ikke længere havde et teaterchef-job i Fredericia Teater.

Teatret gik konkurs, og det er kun et par dage siden, det blev offentliggjort, at Søren Møller får en regning på omkring otte millioner kroner for at have handlet ansvarspådragende ved blandt andet at overskride teaterets markedsføringsbudget.

Annonce

En større palet

Men nu skal han altså være med til at udvikle og producere shows og musicals sammen med Monday Media.

- Det er, som om denne her stilling og det her selskab er meant to be. Jeg har aldrig følt mig mere velkommen, end jeg gør hos Monday, og aldrig følt at et job og et selskab i den grad er blevet skræddersyet omkring min person og mine særlige kvaliteter. Det kan man kun være både stolt af og taknemlig for. Jeg glæder mig helt vildt til fortsat at producere store oplevelser til danskerne – og faktisk i særdeleshed over at paletten af muligheder nu er blevet endnu større, siger Søren Møller i pressemeddelelsen.

Palle Strøm, der er udviklingsdirektør i Monday Production, siger i pressemeddelelsen, at mødet med Søren Møller fra første øjeblik har ”føltes som det helt rigtige match”.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce