Annonce
Elbobladet

Nyt tiltag hos bilforhandler: Udvider vognpakke og tilbyder biludlejning

Siden årsskiftet har All Car tilbudt biludlejning. Det til stor glæde for salgschef Anders Brandstrup, der ser gode muligheder i initiativet, som All Car har lavet i samarbejde med virksomheden Autokonzept. PR-foto
Annonce

Fredericia: Fra årsskiftet har All Car, som holder til på Egeskovvej 147, startet biludlejning op. Det sker i samarbejde med Autokonzept Biludlejning, der står for udlejningsplatformen, mens All Car står for selve udlejningen og ejerskabet af de fem biler, der udlejes.

- Vi har valgt at starte op med biludlejning for at håndtere lånebiler over for værkstedskunder, men også fordi det virker fornuftigt at gå ind i branchen, hvor vi tror på Autokonzepts model, siger Anders Brandstrup, der er salgschef hos All Car og driver virksomheden sammen med sin tvillingebror, Peter Brandstrup.

De fem biler varierer fra to personbiler og en syvpersonersbil til en lille kassebil samt en større flyttebil med lift. Derudover kommer der snart yderligere to biler til, som dog primært vil blive brugt til All Cars værkstedskunder.

- Men vi ser også gerne, at vores lånebiler kan komme ud at køre, når værkstedskunderne ikke bruger dem. Det er derfor, vi har valgt denne model, siger Anders Brandstrup, som melder om, at de første udlejninger har fundet sted.

Lejeperioden kan være fra alt mellem et døgn og op til 36 måneder, hvor der er tale om en minileasing.

- Og ønsker man at leje bilen i længere tid, finder vi også ud af det, konstaterer Anders Brandstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Elbobladet

Ugens hund: Rosa jager æbler

Elbobladet

Naturen lige nu: Uglekasser skal op

Annonce