Annonce
Elbobladet

Pludselig stod Vibeke nøgen midt i sit fitnesscenter: Ikke lige den nytårsaften, hun havde tænkt sig

Turen under bruseren efter endt træning nytårsaftendag gik en hel del mere i sort, end Vibeke Nasri havde håbet. Arkivfoto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
Hun ville bare lige være lidt sund på årets sidste dag. Men pludselig var Vibeke helt alene i et lukket og buldermørkt fitnesscenter.

Fredericia: Hun ville være klar til at se dronningens nytårstale i tv klokken 18. Men hun kunne godt lige nå at træne lidt først. Det er jo ikke det værste at gøre ovenpå en tid med jul og det hele.

Vibeke Nasri fra Fredericia er medlem hos FitnessX på Prangervej, hvor hun holder konditionen ved lige. Og her fik hun sig en oplevelse nytårsaftensdag, som hun helst havde været foruden - men som hun også godt kan grine lidt af, nu den er kommet på afstand.

- Jeg ville træne, inden jeg skulle hjem og se nytårstalen. Der var ikke mange i centeret, og da jeg gik ud i omklædningslokalet, var jeg alene. Pludselig, mens jeg stod under bruseren med håret fuld af shampoo, slukkede lyset, siger Vibeke.

Annonce

Den 76-årige kvinde måtte bruge lidt tid på at orientere sig i lokalet, der er uden vinduer og derfor var buldermørkt. Selv efter lidt tid til at vænne sig til mørket - og få shampooen ud af håret og øjnene - kunne hun helt bogstaveligt ikke se en hånd for sig.

- Jeg stavrede forsigtigt fra bruser-rummet ind i omklædningen. Jeg var bange for at falde eller glide, så jeg følte mig forsigtigt fremad og fulgte væggen rundt, siger Vibeke.

Hun fandt døren ind til træningscenteret og åbnede den for at se, om der var lys tændt på den anden side. Det var der ikke. Alt var slukket.

Pludselig står jeg nøgen helt ude blandt træningsredskaberne.

Vibeke Nasri

- Men en stor lampe udenfor centeret sendte nogle få lysstråler ind gennem vinduerne i enden af bygningen. Og med dem kunne jeg se en anelse, siger Vibeke, der på dette tidspunkt havde bevæget sig ud mellem træningsredskaberne kun iført det kostume, Vorherre i sin tid gav hende.

Med en kile under døren lykkedes det hende at sende lidt sparsomt lys ind i omklædningslokalet, så hun kunne iføre sig sit tøj.

Alarmen hyler

For at komme ud og hjem til dronningen gik Vibeke nu mod centrets udgang. Da hun nærmede sig indgangspartiet, satte centrets alarm i gang.

- Men det lykkedes mig alligevel at redde mig ud, siger hun og fortæller, at hun gik ud på parkeringspladsen.

- Jeg ventede nogle minutter for at se, om der kom nogen løbende. En centeransat eller en vagt. Det gjorde der ikke, så jeg tog hjem og så dronningens nytårstale.

Bortset fra frygten for at falde og komme til skade i omklædningslokalet, kan Vibeke godt grine lidt af episoden, som opstod, fordi centeret nytårsaften lukkede tidligere end normalt. Hun havde bare ikke set nogen skilte eller opslag om den forkortede åbningstid.

- Der burde have været gjort tydeligere opmærksom på den forrykkede lukketid, siger hun.

Centrets daglige leder Nette Askjær ærgrer sig over Vibekes oplevelse. Normalt går personale fitnesscentret igennem for at sikre, at ingen efterlades, når de lukker og slukker. Men noget må være gået galt denne gang.

Annonce
Elbobladet

- Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er de butikker og caféer, som stikker ud fra det almindelige, mener jurymedlem, som gerne ser mere af dette i Fredericia

Annonce
Elbobladet

Særlig grund til travlhed i borgerservice: Derfor skal du bestille tid inden turen til rådhuset

Annonce
Elbobladet

Årets spejderleder 2021

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Uenige om daglig drift: Golfklub må finde ny forpagter til restaurant før tid

Elbobladet

Præstens klumme: Har du fået huskekage for nylig?

Elbobladet

Se video: Sådan reagerede nogle af butiksindehaverne, da de blev overrasket med nominering til Byens Bedste Fredericia

Elbobladet

Efter mere end 60 år er Jørgen Olesen fraflyttet sin gård: Nu får ridecenter nye ejere

Elbobladet

Dilettant i Erritsø udsættes

Elbobladet

Biblioteket efterlyser fantastiske forsider

Elbobladet

Fredericialandkortet: Ibi Støving er vild med Fredericia

Elbobladet

Ny lokalkoordinator skal styrke indsats for psykisk sårbare

Elbobladet

Så er spændingen udløst: Her er de nominerede til Byens Bedste Fredericia 2021

Elbobladet

Corona-presset brugsuddeler søgte medarbejdere på Facebook og fik overvældende respons: - Jeg er virkelig taknemlig

Elbobladet

Glade smil: Klinik i Fredericia kåret som allerbedst til at have elever

Elbobladet

Cykel Kai bliver opkøbt af ny cykelbutik, hvor han bliver ansat: - Nu har jeg arbejdet 80 timer om ugen i 41 år, så det er vist på tide, at jeg trapper lidt ned

Annonce