Annonce
Elbobladet

Postorkestret vender hjem til Fredericia Teater

Christoffer Brodersen er en erfaren solist og musicalperformer. Han er konferencier og solist til Postorkestrets julekoncert. Foto: PR
Efter nogle år på udebane er det store orkester tilbage på yndlingsscenen.
Annonce

Fredericia: Når Fredericias Postorkester søndag 13. december byder på julekoncerter, sker det på Fredericia Teater.

I flere år har orkestret ærgret sig over ikke at kunne få plads i teatersalen, der var optaget af musicals. Men nu er der igen plads i den store sal, og orkestret føler det som at vende hjem igen.

Koncerterne spilles klokken 15 og klokken 19.30, og orkestret præsenterer Christoffer Brodersen som aftenens konferencier og solist.

Christoffer Brodersen er uddannet på Musicalakademiet i 2003 og har medvirket i adskillige musicals og teaterkoncerter, både i Fredericia og i resten af landet. Aktuelt spiller han titelrollen i Danmarks Underholdningsorkesters store 50-års jubilæumsopsætning af "Jesus Christ Stuperstar", som henover efteråret spiller rundt om i Danmark.

I øvrigt har Christoffer medvirket "We Will Rock You" i Royal Arena, men også "Chess", "Miss Saigon", "Les Miserables" og andre musicals. Dertil er han en kendt koncertsolist.

Annonce

Øvede derhjemme

Postorkesteret har en del både unge og ældre medlemmer, men flest midt i mellem. Grundet specielle corona-regler omkring musik blev alle koncerter indstillet i foråret ligesom øvningen blev sat på pause.

Heldigvis blev øvningen hurtigt genoptaget i små grupper, der spillede hjemme hos medlemmerne.


Vi er glade for, at Fredericia Kommune sammen med Tøjhuset har åbnet Fredericia Teater for både vores julekoncert.

Fredericia Postorkester


I sommerferien kunne Fredericia Postorkester gennemføre de fleste af orkestrets planlagte koncerter på de lokale plejehjem. Dog blev koncerterne gennemført udendørs i vind og vejr, der ikke altid havde lyst til at spille med.

- Vi er glade for, at Fredericia Kommune sammen med Tøjhuset har åbnet Fredericia Teater for både vores julekoncert, men også for byens øvrige – og livlige – musikliv. Julekoncerten er tilpasset regler og anbefalinger om corona, så vi er sikre på, at det er trygt og sikkert for alle. Vi er klar med håndsprit og ekstra plads, og netop på grund af den ekstra krævede plads bliver der to koncerter, lyder det fra orkestret i en pressemeddelelse.

Programmet bliver en blanding af julenumre, lidt musik fra blandt andre Kim Larsen og Bent Fabricius-Bjerre samt meget andet godt.

Billetter sælges på billetten.dk eller via Tøjhuset.

Fredericia Postorkester vender i år tilbage til yndlingsscenen på Fredericia Teater. PR-Foto
Annonce
Annonce
Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Mundbind er på plads mellem indkøbsvarer og skolebøger - efterspørgslen på smarte mundbind er stor

Elbobladet

To mindehøjtideligheder

Elbobladet

Forfatter giver foredrag om Iran

Annonce