Annonce
Elbobladet

Så rocker Fredericia igen: Men du må tænke dig til at danse

Det lokale band Barock spiller snart i Fredericia. Foto: Tøjhuset
Store navne på vej til Fredericia. Både Tøjhuset og Event C klar med koncerter. Dog kun for siddende. Sandmen lægger ud. TV-2 kommer også.

Fredericia: Sofaerne er slidte, mange har nok siddet for meget i dem det seneste år. Af nød.

Men nu er der igen lukket op for oplevelser ude i byen, og Fredericia Kommunes Tøjhuset og den private arrangør Event C er klar med koncerter og anden underholdning.

Stadig gælder dog, at det er for siddende publikum og med loft over antal pladser. Så ingen dans.

Annonce

Ikke desto mindre kan man glæde sig til danske The Sandmen i Eksercerhuset i Bülows Kaserne næste fredag 14. maj. Det oplyser Tøjhuset. Koncerten begynder klokken 21. Samme sted og samme tidspunkt, men henholdsvis lørdag 15. maj og fredag 28. maj, spiller de lokale Barock og Søren Søgge Andersen.

Billetsalget er i gang

Event C fortæller i en pressemeddelelse, at der er hyldestkoncert til Kim Larsen på vej i Fredericia. TV-2 besøger os på deres akustiske jubilæumstur tillige med Dizzy Mizz Lizzy akustisk og to gange (udsolgt) Niels Hausgaard.


Stadig gælder dog, at det er for siddende publikum og med loft over antal pladser. Så ingen dans.


- Og i slutningen af august afholder vi tre dage med sommerfester i gården på Bülows Kaserne med store danske navne som Johnny Madsen Band og Carpark North, fortæller Event C og fortsætter:

- Lørdag 28. august er vi klar med en helt ny smørrebrødsfestival sammen med Restaurant Oven Vande ved Volden. De lokale Midt Om Natten lukker sommerfesten ned med et brag af en fest. Rigtig mange af de udbudte billetter er allerede solgt.

Fredericia-musikeren Søren "Søgge" Andersen kan man også snart høre. Både Tøjhuset og Event C er klar med nye koncerter, nu hvor coronarestriktionerne letter. Foto: Tøjhuset
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce