Annonce
Elbobladet

Sandwichbutik klar til åbning

Claus Rosenquist er klar med en ny sandwichbutik på Vesterbrogade over for banegården. Claudia's Sandwichbar er opkaldt efter datteren Claudia, som også glæder sig til de frisklavede sandwich. Privatfoto
Torsdag 23. april åbner Claudia's Sandwichbar på Vesterbrogade ved banegården.
Annonce

Fredericia: Det er blevet udskudt en måneds tid på grund af coronasituationen og de usikkerheder, der har ligget i at åbne op i den tid. Men 23. april slår Claus Rosenquist op for spisestedet, Claudia's Sandwichbar, der, som ElboBladet tidligere har skrevet, bliver opkaldt efter hans datter Claudia.

- Jeg har været klar længe, men jeg har været i tvivl om, hvorvidt det kunne betale sig at åbne en butik i øjeblikket. Det er dog, som om der begynder at ske lidt igen, så jeg tror på, at tidspunktet er det rigtige nu, siger Claus Rosenquist, der i forvejen driver værtshuset Sidesporet.

Claus Rosenquist har ansat en person, som primært kommer til at blive ansigtet, som kunderne møder i spisestedet. Privatfoto
Annonce

Takeaway og siddepladser

Sandwichbaren får lokation ved siden af Sidesporet, som er blevet en dartbane fattigere for at gøre plads til, at man nu kan få sulten stillet med frisklavede sandwiches. Godt nok bliver værtshuset og spisestedet drevet som to selvstændige steder med hver sin indgang, men der bliver også mulighed for, at de kan supplere hinanden.

- I første omgang åbner jeg som takeaway, men når det igen bliver muligt, er min plan, at man kan gå ind på Sidesporet og nyde sin sandwich, hvis man har lyst til det, forklarer Claus Rosenquist.

Cludia's Sandwichbar kommer til at holde åbent fra 10-18 i hverdagene og fra 10-15 i weekender.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

Mad med mening og Karen Grøn

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Annonce