Annonce
Elbobladet

Slagter åbner butik i Taulov

Jan Larsen er klar til at slå dørene op til sin nye butik den 7. februar. Enkelte stamkunder har dog allerede været forbi ham i butikken. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Efter et par måneder med salg fra hjemadressen åbner Larsens Kødudsalg fredag på Tingvejen.

Taulov: Siden blomsterbutikken ”Hos Camilla” lukkede i november, har lokalerne på Tingvejen stået tomme, men snart kan handlende igen gøre sig et godt køb på adressen over for børnehaven.

7. februar åbner Larsens Kødudsalg nemlig i den ene halvdel af den tidligere blomsterbutik, og selvom der en uge før åbningen fortsat mangler lidt i det aflange lokale, er det første kød kommet på plads i en montre.

- Der skal pyntes op med plakater og lidt på væggene, og så tænker jeg, at der skal ske noget i det forreste stykke af forretningen, siger indehaver Jan Larsen og tilføjer, at butikken kommer til at rumme mere end kødsalget.

Det er nemmere at udvide åbningstiden i stedet for at forkorte den, for folk skal ikke gå forgæves

Jan Larsen, indehaver af Larsen Kødudsalg

Annonce

Ikke ny i byen

Jan Larsen, der bor i Taulov, har tidligere drevet sit kødsalg fra Udsigten, hvor han holdt til i nogle år. I slutningen af november ophørte det, og siden da har han solgt fra privaten, hvor han også har sin kødopskæring i sin specialindrettede garage.

Efter at han fik et praj om, at lokalerne på Tingvejen var ledige, var han imidlertid ikke i tvivl om, at det var den rette løsning for ham.

- Det ligger ud til Tingvejen, hvor der er meget trafik, så får jeg et skilt ud til vejen, skal folk nok få øje på mig. Samtidig har jeg en masse faste kunder fra tidligere, så jeg begynder ikke fra nul, og det er jeg glad for. Kvaliteten skal være i top, og det ved de, siger han.

Annonce

Begynder i det små

Med 25 års erfaring er slagterfaget ikke nyt for Jan Larsen, som ved siden af sit kødudsalg vikarierer for blandt andet Carlsberg og Arla.

Den kommende kødbutik kommer derfor heller ikke til at have åbent hver dag. Åbningstiderne bliver i første omgang fredag fra 15-17.30 samt første lørdag i måneden fra 10-13. Han håber dog på, at det på sigt bliver flere dage.

- Det er nemmere at udvide åbningstiden i stedet for at forkorte den, for folk skal ikke gå forgæves, siger Jan Larsen og nævner planer om torsdagsåbning inden sommer.

- Drømmen er selvfølgelig, at jobbet her skal blive på fuldtid, men jeg kan også godt lide vikarjobbene, hvor jeg møder en masse nye mennesker og får inspiration til, hvordan man driver en virksomhed, siger han.

Derfor er det ikke kun åbningstider, men også butikken, Jan Larsen håber på at udvide på sigt, så også sandwich og smørrebrød samt lune frikadeller og ribbensteg kan blive en del af sortimentet. I første omgang glæder han sig dog over den kommende åbning.

- Folk er glade for, at Taulov kan byde på specialforretninger, så der er en masse muligheder i byen, siger Jan Larsen.

Kunderne kan både købe varer på frost og køl i butikken. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Her er et lille udvalg over varerne, der blandt andet inkluderer leverpostej, medister, diverse filetter og udskæringer samt hakket fars. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce