Fredericia: Der er vin, men der er også mere end det i butikslokalet på Vejlevej 65.
Fremover kan man nemlig også købe sin fredagstapas i Vin Med Mere. Efter en succesfuld prøveperiode med madkonceptet i kædens koldingensiske butik er tiltaget nu kommet til Fredericia, hvor der ligeledes har været gang i salget.
Christopher Seberg-Andersen, butikschef i Vinmedmere FredericiaDet er jo ikke alle, der drikker vin og anden alkohol, men god mad kan vi jo alle godt lide.
- Vi har meldt udsolgt to ud af tre gange, så der har været stor opbakning til det, siger Christopher Seberg-Andersen, der er butikschef. Han fortæller, at der er solgt mellem 100-150 menuer hver gang indtil videre.
- Det er vores tapaskok Allan, som står bag det. Han laver det i Kolding og transporterer det herefter rundt til butikkerne, uddyber Christopher Seberg-Andersen.
Rammer nye kunder
Menuen, som ændrer sig efter årstiden, kan blandt andet bestå af hjemmelavet tapenader og sylte, baguette, unika oste, chorizo og meget andet, som man kender det fra tapastallerkenen.
- Det er rene og sæsonbetonede råvarer, og så er det så vidt muligt dansk og lokalt, siger Christopher Seberg-Andersen.
Han glæder sig samtidig over, at tiltaget har været en indgangsvinkel for nye kunder.
- Vi rammer nogle folk, som ikke har været i butikken før. Det er jo ikke alle, der drikker vin og anden alkohol, men god mad kan vi jo alle godt lide, siger han og oplyser, at konceptet i øjeblikket får 15-20 nye kunder ind i butikken om fredagen.
Foruden tapas kører butikken med målrettede tilbud for tapas-kunderne, så de kan få vin, der passer til den specifikke menu.