Annonce
Elbobladet

Store navne synger på cirkelbroen: Det er gratis, bare mød op

Cirkelbroen ved Østerstrand danner rammen om fem koncerter ved Østerstrand i august. Foto: Fredericia Kommune
Gratis koncert hver weekend på cirkelbroen i august. Thomas Buttenschøn og Kandis-Johnny er blandt de kendte navne, der kommer til Østerstrand. Allerede i denne uge er der også baggårdskoncerter i Tøjhuset.
Annonce

Fredericia: Hver weekend i august træder store musiknavne op på cirkelbroen på Østerstrand og giver gratis koncert.

De lokale musicalperformere Bjørg Gamst og Lars Mølsted indleder koncerterne lørdag 1. august klokken 19.30, og siden følger kendte navne: Thomas Buttenschøn, Alberte Winding, Alexander Brown og Kandis-forsangeren Johnny Hansen. Sidstnævnte giver koncert søndag 30. august.


Det bliver megaspændende. Og det er helt rigtigt set af Fredericia at udnytte et af de smukkeste steder i byen til koncerterne. Der er masser af plads til at se og høre, uden at man er nødt til at stå tæt ved siden af hinanden.

Brian Løkkegaard, medindehaver, Urbania Street Food


- Det bliver megaspændende. Og det er helt rigtigt set af Fredericia at udnytte et af de smukkeste steder i byen til koncerterne. Der er masser af plads til at se og høre, uden at man er nødt til at stå tæt ved siden af hinanden, lyder det fra Brian Løkkegaard, som er medindehaver af Urbania Street Food.

Annonce

Folk kan bare møde op

Koncerterne arrangeres i samarbejde mellem Fredericia Kommune og Urbania Beach Bar.

Muligheden for at udnytte området til koncerter var ifølge Brian Løkkegaard allerede i tankerne, da Urbania Street Food overtog forpagtningen af strandcaféen op til denne sæson. Og efter en lang koncert-tørke under coronakrisen ser han stranden som det perfekte sted at arrangere koncerter.

- Man kan bare møde op, og der er ingen forpligtelser om at tilkøb. Nu er der lidt tid endnu, men der bliver god mulighed for at bruge hele bredden og dybden på stranden, siger Brian Løkkegaard.

Der er stadig corona-restriktioner i forhold til koncerter. Blandt andet er der planer om inddeling af stranden i zoner. Fredericia Kommune står i spidsen for de praktiske dele af arrangementet, oplyser Brian Løkkegaard.

Kultur- og idrætsudvalgets næstformand Christian Jørgensen (V) oplyser, at der kommer flere praktiske oplysninger, når datoen for koncerterne kommer tættere på.

Fem gratis koncerter på stranden

Fredericia Kommune og Urbania Beach Bar arrangerer fem gratis koncerter på Østerstrand denne sommer: Koncerterne begynder klokken 19.30.

Lørdag 1. august: Lars Mølsted og Bjørg Gamst

Lørdag 8. august: Thomas Buttenschøn

Lørdag 15. august: Alberte Winding

Lørdag 22. august: Alexander Brown

Søndag 30. august: Johnny Hansen

Annonce

Poul Krebs på scenen

Tøjhuset er også på banen med musikarrangementer allerede i denne uge. Torsdag 23. juli lægger Poul Krebs ud med en baggårdskoncerter. Mandag formiddag var det stadig muligt at købe billet via Tøjhusets hjemmeside.

Som spillestedets leder Sune Rasmussen tidligere har oplyst, så sælges der 400 billetter pr. koncert. Koncertgængerne køber nummererede billetter til bænke til fire personer.

Fredag 24. juli kommer Signe Svendsen og Mathilde Falch, lørdag 25. juli er det Noah og Hush, og weekenden sluttes 26. juli med en koncert med flere kunstnere kendt fra musicals på Fredericia Teater.

I en pressemeddelelse fra Fredericia Kommune fortæller byrådsmedlem Christian Jørgensen (V), at han glæder sig til, at sommeraftenerne fyldes med god musik i Fredericia.

- Som næstformand i kommunens kultur- og idrætsudvalg og repræsentant i byforum glæder det mig, at vi sammen med en række gode folk har fået stablet en masse gode musikoplevelser på benene til fredericianerne og de mange gæster, der besøger vores sommerby, udtaler Venstremanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Audi-diesel yder 341 hk

Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Annonce