Annonce
Elbobladet

Tøjbutik flytter til Gothersgade: - Vendersgade er en død gade

Jannick Rudebeck, der bestyrer Underground-butikken i Fredericia, ser frem til at flytte til Gothersgade. Selv møder han lokale kunder, der ikke kender til butikken. Ifølge ham skyldes det i høj grad den nuværende placering. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Street-tøjbutikken Underground får ny placering i gågaden, når den i november rykker fra Vendersgade til Gothersgade. Vendersgade er død, lyder begrundelsen fra butiksejeren.

Fredericia: Efter otte år i Vendersgade får Underground ny placering, når tøjbutikken flytter til Gothersgade 3.

Ifølge indehaver af Underground-kæden, Thomas Agerbo, skyldes flytningen manglen på handlende i Vendersgade.

- Den åbenlyse årsag er, at Vendersgade er en død gade. Som situationen er nu, bliver vi nødt til at flytte, hvis vi fortsat skal have en butik i Fredericia, siger Thomas Agerbo.

Kiggede tidligere mod Gothersgade

Første gang, Underground slog dørene op i Fredericia, var 1. marts 2007. Her holdt butikken til ved Axeltorv på hjørnet af Købmagergade og Jyllandsgade. Siden rykkede den til Vendersgade 15 i 2012, og i foråret 2017 var flyttekasserne atter i brug, da man rykkede lidt længere nedad gaden i nummer 19.


Den åbenlyse årsag er, at Vendersgade er en død gade. Som situationen er nu, bliver vi nødt til at flytte, hvis vi fortsat skal have en butik i Fredericia.

Thomas Agerbo, indehaver af Underground


Dengang var Thomas Agerbo dog også på udkig efter andre lokationer.

- Vi ville gerne have haft et lokale i Gothersgade, sidst vi flyttede, men vi kunne ikke finde det rigtige, siger han.

Annonce

Ingen lukkedage

I facadevinduerne i den nuværende og kommende butik oplyser flere grønne sedler om flytningen. Første åbningsdag i de nye lokaler, hvor Louis Nielsen senest holdt til, bliver således 16. november.

Der bliver hverken tale om flytteudsalg eller ekstra lukkedage i den nuværende butik. Undervejs vil Underground flytte eksisterende inventar til indretning, så den nye butik står knivskarp til åbningsdagen.

16. november åbner street-tøjbutikken Underground i Gothersgade. Størrelsesmæssigt forbliver butikken nogenlunde den samme med cirka 100 kvadratmeter. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Jannick Rudebeck, som til daglig bestyrer butikken i Fredericia, ser også frem til at åbne op i Gothersgade.

- Det er der, de handlende er, så det er selvfølgelig også der, vi skal være. Jeg glæder mig vildt meget til, at vi er flyttet, siger han.

Foruden Fredericia har Underground også butikker i Odense og Vejle.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Venner er gået sammen om at åbne tattoo-butik: - En fælles arbejdsdag er bedre end en dag derhjemme

Elbobladet

På den 2. side: Klar, parat, spis

Annonce