Annonce
Elbobladet

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

26. marts er sidste åbningsdag hos Maxi Zoos nuværende butik på adressen Vejlevej 131. 27. marts åbner butikken 700 meter tættere på bymidten på Vejlevej 101. Foto: Søren Gylling
Ved årsskiftet opkøbte Mazi Zoo Denmark A/S konkurrenten Petworld. Det får nu betydning for Petworld-butikken i Fredericia. Også Maxi Zoo skal finde flyttekasserne frem snart.

Fredericia: 700 meter - så langt er der i øjeblikket mellem den lokale Petworld og Maxi Zoo i Fredericia. Begge butikker er beliggende på Vejlevej, men ved udgangen af marts ændres dette.

Med Maxi Zoos opkøb af Petworld på landsplan kommer alle 36 Petworld-butikker under Maxi Zoos vinger. Derfor har Maxi Zoo også haft luppen fremme for at finde ud af, om det giver mening at holde alle nuværende Petworld-butikker åbne.

- Vi har valgt at opdatere vores butiksnet og har derfor kigget på, hvor det giver mening at køre videre med to butikker, og hvor giver det mening at lukke den ene ned, siger Bo Demant, der er administrerende direktør for Maxi Zoo Denmark A/S.

Fra 27. marts vil det være Maxi Zoos skilt, man vil møde på Vejlevej 101. Petworld-butikken omdannes nemlig og holder i den forbindelse lukket fra 23.-26. marts. Foto: Søren Gylling

Det har ført til, at 12 butikker lukkes. Fredericia er blandt de byer, som mister en kæledyrsbutik.

- Petworld-butikken bliver ombygget til en Maxi Zoo-butik inden udgangen af marts. Når den er klar, lukker vi den nuværende Maxi Zoo, forklarer Bo Demant, der oplyser, at det bliver en glidende overgang, og at der altid vil være én af de to butikker åbne under ombygningsperioden.

Annonce

Tre dages åbningsfest

Helt konkret sker ombygningen af Petworld fra 23.-26. marts, hvor butikken altså holder lukket. Fredag 26. marts lukker Maxi Zoo butikken på Vejlevej 131 for at slå dørene åbne op i den nuværende Petworld-butik på Vejlevej 101 dagen efter.

- Varesortiment bliver en sammensmeltning af de vigtigste mærker fra Petworld og de eksisterende fra Maxi Zoo, så sortimentet, man er vant til at finde i Petworld, vil man i høj grad også kunne finde i Maxi Zoo, forklarer Bo Demant, som tilføjer, at websitet petworld.dk fortsat vil eksistere med netbutik.


Vi har valgt at opdatere vores butiksnet og har derfor kigget på, hvor det giver mening at køre videre med to butikker, og hvor giver det mening at lukke den ene ned.

Bo Demant, administrerende direktør for Maxi Zoo Denmark A/S


I forbindelse med åbningen af den nye Maxi Zoo, der bliver i en opdateret udgave, holder butikken åbningsfest henover tre dage fra 29.-31. marts for kunder og kæledyr - naturligvis med hensyntagen til de gældende corona-retningslinjer.

På landsplan kommer Maxi Zoo med opkøbet til at have 63 butikker rundt i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Et øjeblik: Se - en dukselilje

Annonce