Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Elvis er en trendsætter

Elvis elsker at flå ting fra hinanden. Her går det ud over en gren, han har fundet ved Frederik III's Plads-rundkørslen. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: I gamle dage ville Elvis være blevet kaldt et gadekryds - eller i hvert fald et kryds. Men nu om stunder er han faktisk en slags racehund.

- Jeg er en blanding af en havaneser og en bomuldshund. Dét er blevet sin egen race nu - og den hedder Havaton. Men jeg var her, før racen fik sit nye navn. Så jeg har sat trenden, siger Elvis, som har sin mennesketolk, "mor" Susanne med i snor.

- Jeg elsker at lege på stranden og springe i vandet - eller lege med naboernes børn. Eller gå en tur med Susannes barnebarn, Andrea. Så er vi væk i to timer ad gangen. Bare mig og Andrea. Det er så hyggeligt, siger Elvis.

Han elsker at spise laks og kylling. Og faktisk ikke rigtig andet.

- Jeg er kræsen og kan finde på at lade min tørkost stå, hvis ikke der er noget spændende blandet i. Og hvis der er laks eller kylling i, kan jeg godt finde ud af kun at spise dét og lade tørkosten ligge tilbage. Jeg er smart på den måde, siger Elvis.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce