Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Jeg vil jo bare lege med kattene

Nico er en rolig hund - men da han var yngre, havde han rumpetten fuld af masser af krudt. Foto: Peter Friis Autzen
Det er så let at blive misforstået, når man bare er en legesyg hund.

Fredericia: Rico er en ti år gammel blanding af dansk-svensk gårdhund og jack russell terrier.

- Jeg er af en blanding, som normalt har masser af krudt bagi. Men nu er jeg ti år, og der er ikke så meget krudt tilbage, at det gør noget, siger Rico, der er ude at lufte farmand Morten i Fredericias midtby.

- Jeg kan stadig løbe rundt. Og det gør jeg tit derhjemme, for eksempel når naboernes katte er i nærheden. Jeg vil bare lege med dem, men når jeg kommer løbende, stikker de altid af. De vil simpelthen ikke lege med mig. Det er jeg lidt ked af, siger Rico, der benytter farmand Morten som mennesketolk.

Annonce


Jeg vil forsøge at få far til at købe lidt pølser i dag. Jeg elsker nemlig pølser.

Rico


Han tripper lidt for at holde varmen.

- Jeg kommer ret let til at fryse. Så jeg har næsten altid frakke på som i dag. Men det er alligevel ret koldt og blæsende i dag.

Nicos livret er menneskemad.

- Jeg er ikke kræsen, og jeg spiser næsten hvad som helst, hvis bare det er menneskemad. Men det allerbedste er pølser. Medisterpøler, kogepølser, grillpølser, spegepølser. Alle pølser. Jeg elsker det. Og kogepølser behøver ikke at blive kogt først - jeg spiser dem gerne rå, siger Rico og tripper nu ikke af kulde med af begejstring ved tanken om en pølse.

- Jeg er på vej ned i byen sammen med far. Jeg tror, at jeg vil overtale ham til at købe et par pølser, siger han og sender Morten et logrende dådyr-blik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Rollo er hypnotisør

Annonce