Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Tulle elsker at gå på værtshus

Tulle er en snart syv år gammel dansk gårdhund. Foto: Peter Friis Autzen
Når man bor lige ved siden af et værtshus, er det let at falde i vandhullet. En gang blev Tulle fuld af rom og cola.

Fredericia: Tulle elsker at snakke med de andre i baren. Om det er det ene eller det andet værtshus, betyder ikke helt så meget. Men hun er så glad for stemningen nær fadølshanen, at hun en gang i mellem smutter på værtshus uden at have fået lov. Ja, endda uden at "farmand" Tom ved besked.

- Ja, jeg stikker bare af. Skulle jeg måske vente på at få givet ham besked først? Nej, den slags behøver han da slet ikke vide. Og hvis det er et problem, kan han jo bare komme og hente mig, siger Tulle og ser op på Tom, der heller ikke ser ud til at være fornærmet.

- Jeg smutter ind på for eksempel Havfruen eller Kahytten. Så sætter jeg mig nær ved baren og får lidt at drikke. Altså bare en skål vand. Ingen øl her, tak. Jeg er jo ikke en ølhund, siger Tulle og tilføjer, at de rare mennesker bag eller foran baren også nogle gange giver hende en lille smule at spise.

Annonce

Drak sig fuld

Kun én gang er Tulles værtshus-mani gået galt.

- En gang var der nogen, der gav mig rom og cola. Det smagte godt, så jeg drak rigeligt. Og jeg blev så fuld, så fuld. Jeg var så svimmel, at jeg slet ikke turde nærme mig en trappe. Der gik nogle dage, før jeg var mig selv igen. Dét gider jeg ikke prøve igen, så nu beder jeg bare om vand, siger Tulle og smiler til en forbipasserende mor og hendes to piger.

Den mindste af pigerne slikker på en ispind, og det er nok til at få Tulles mund til at løbe i vand. Så hun siger pænt farvel og lister afsted mod det nærmeste "vandhul".

Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Toyota har medvind

Elbobladet

Se video: Sort sol angribes af høg

Annonce