Annonce
Elbobladet

Vin med Kant står i svær økonomisk situation: Nu arbejdes der på en redningsplanke

For nylig lukkede Vin med Kant i Fredericia og flyttede aktiviteterne til butikken i Vejle. Siden er butikken i Vejle også lukket. Foto: Dorte Brandsen
Vin med Kant besluttede i 2019 at ekspandere og gjorde det ud fra den daværende vækst. Men siden har coronasituationen tynget virksomheden, oplyser direktøren.
Annonce

Fredericia: For nylig lukkede Vin med Kant i Vendersgade. Dengang var det en seddel i vinduet, der oplyste kunderne om, at Vin med Kant flytter alle aktiviteter til Vejle.

Men nu kan direktør i Vin med Kant Vejle, Fredericia og Svendborg, Kim Hedemann fortælle, at butikken i Vejle også er lukket indtil videre.

Da Fredericia-butikken lukkede, fortalte han, at han på daværende tidspunkt ikke ønskede at uddybe årsagen til lukningen. Det gør han nu.

- Vi er i en svær situation, og vi arbejder på en redningsplan. Vi har en stor omsætning nationalt og internationalt, men vi er tynget af det nuværende billede med corona. Vi har ekspanderet ud fra billedet, som det så ud i 2019, fortæller Kim Hedemann.

Vin med Kants moderselskab står i en svær økonomisk situation, som ifølge Kim Hedemann rammer den del af selskabet, som butikkerne i Vejle og Fredericia er en del af.

Annonce

Alle ansatte opsagt

Butikken i Vejle nåede kun at være åben i fire uger, før den blev lukket 29. september. Dermed er alle tre butikker i selskabet lukket, og alle ansatte er opsagte.

- Det gør vi for at skabe overblik og udvise rettidig omhu, forklarer Kim Hedemann.

Han oplyser, at han selv blev indsat i selskabet tidligere i år som direktør for at rydde op og sikre forsvarlig drift, men det har vist sig, at virksomheden havde større økonomiske udfordringer end forventet. Derfor blev butikkerne lukket.

- Selvfølgelig bliver der arbejdet på en redningsplanke, men Vin med Kant kommer ikke til at genopstå i samme form. Hvis nogen er interesseret i at åbne en vinbar i Vejle eller Svendborg, er vi interesseret, men lige nu har vi været nødt til at handle, siger han.

Vin med Kant lever dog videre i en online-version, hvor det fortsat vil være muligt at handle med virksomheden. Desuden fortsætter hovedkontoret med salg og service af de faste kunder fra lageret i Odense.

I Fredericia fortsat er muligt at smage virksomhedens vine hos Restaurant Ene, som Vin med Kant fortsat har et samarbejde med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ny bog om Skærbæk på vej

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Mad med mening

Elbobladet

Ny liste klar: Her skal du også bære maske eller visir i Fredericia

Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Mundbind er på plads mellem indkøbsvarer og skolebøger - efterspørgslen på smarte mundbind er stor

Elbobladet

Trinitatis Kirke har fået ny præst

Elbobladet

Julemand med visir?: Borgmester lover masser af juleri med en juleby under trygge coronavilkår

Annonce