Annonce
Lad være med at køre alt for mange elementer på grillen på én gang, for noget vil blive branket, andet halvfærdigt. Læg i stedet en plan på forhånd for, hvornår bøffer, grøntsager og brød skal lægges på. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Elbobladet

Her er grillkokkenes hemmelige trick

Hviletid og en realistisk tidsplan er afgørende, hvis grillmaden skal imponere sommerens gæster. Til gengæld skal du holde igen med marinader i begyndelsen.
Annonce
  • Lad være med at køre alt for mange elementer på grillen på én gang, for noget vil blive branket, andet halvfærdigt. Læg i stedet en plan på forhånd for, hvornår bøffer, grøntsager og brød skal lægges på. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Elbobladet

Sportsforretning skifter koncept og holder oprydningsudsalg

Annonce
Elbobladet

Bæredygtig og miljøvenlig catwalk

Annonce
Elbobladet

Endelig er der varmt vand i bassinet igen - men først skulle vandet farves rødt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Vær beredt: Når kongen og 13.500 andre løber Fredericia tynd, begrænses din kørsel og parkering

Elbobladet

Specialforretning møder undrende kommentarer fra kunder: - Nej, vi har ingen planer om at lukke

Elbobladet

Rickey vil skabe mere liv på Axeltorv: 9 kvadratmeter koster gratis, og så må du sælge alt - bare ikke mad

Elbobladet

Marsvinene fulgte med: Populær legeplads indviet med tangbrød og is

Elbobladet

Brugtvognsforhandler går nye veje: Udvider med ny afdeling på Vejlevej

Elbobladet

Bliv klogere på følsomt emne

Elbobladet

Plantemarked ved Museet

Elbobladet

Hvem er det, Jakob kalder på?

Elbobladet

Se galleri: Oase ved Gammel Havn er taget i brug

Elbobladet

Ny chef på kendt hotel: Hun står straks over for speciel opgave

Annonce