Annonce
Onsdag 10. maj åbner Basalt på Vejlevej 18, hvor Rema 1000 og senest Gourmet Outlet har holdt til. Den nye butikschef er 25-årige Pernille Kold, der tidligere har stået i spidsen for Netto i Vejen. Nu ser hun frem til at starte en ny butik op og være med til at skabe rammerne i Basalt-butikken. Det er første gang, at Basalt åbner en butik i Trekantområdet. Hidtil har fredericianere skullet helt til Odense for at finde en af kædens butikker. Foto: Søren Gylling
Elbobladet

Ny dagligvarekæde gør klar til åbning i Fredericia: 'Vi får Danmarks største sortiment inden for nudler'

Selvom det umiddelbart minder om en traditionel dagligvarebutik, er virkeligheden en lidt anden i den nye dagligvarekæde, der åbner i Fredericia. 10. maj bliver skydedørene åbnet for de første kunder.
Annonce
  • Basalt gør klar til Ã¥bning 02
    Onsdag 10. maj åbner Basalt på Vejlevej 18, hvor Rema 1000 og senest Gourmet Outlet har holdt til. Den nye butikschef er 25-årige Pernille Kold, der tidligere har stået i spidsen for Netto i Vejen. Nu ser hun frem til at starte en ny butik op og være med til at skabe rammerne i Basalt-butikken. Det er første gang, at Basalt åbner en butik i Trekantområdet. Hidtil har fredericianere skullet helt til Odense for at finde en af kædens butikker. Foto: Søren Gylling
  • Basalt gør klar til Ã¥bning 04
    På en række skilte rundtom i butikken finder man forskellige onelinere såsom "Billigere end dem, du normalt kalder billig" og "Du sparer to ting ved at købe stort ind: Tid og penge". Henover frysemontrerne står det beskrevet, at man ikke finder varer på køl, men at der altså er kød på frost. Dette har der ikke været i de hidtidige Basalt-butikker, men det har været efterspurgt, og derfor testes det nu af i den kommende butik på Vejlevej, fortæller kædechef Henrik Nielsen. Foto: Søren Gylling
  • Basalt gør klar til Ã¥bning 06
    Placeringen på Vejlevej 18 kan virke en smule skjult bag Ingo-tankstationen. Der kommer dog skilte op både på facaden og ud til vejen, der gør opmærksom på den nye butik, inden den åbner onsdag 10. maj. Foto: Søren Gylling
  • Basalt gør klar til Ã¥bning 01
    Som den første butikschef i Basalt kan Pernille Kold gøre brug af frysemontrer til blandt andet færdigretter, grønt og kød. Foto: Søren Gylling
  • Basalt gør klar til Ã¥bning 07
    Hylden med frugt og grønt, som her ses i forgrunden, er noget mindre hos Basalt, end det man møder i andre discountbutikker. Til gengæld er ambitionen, at prisen er billigere. Foto: Søren Gylling
  • Basalt gør klar til Ã¥bning 08
    Varer som kiks og vin holder sig bare længere tid end fersk oksekød og almindelig mælk. Ved at personalet kun skal modtage og fylde varer op et par gange om ugen, er tanken, at udgifterne til personale samt vareleverancer holdes nede i butikken. Basalt har som målsætning at tilbyde priser, der i gennemsnit er 15 % under discountmarkedet. Foto: Søren Gylling
Elbobladet

Disse mudrede ben sender en formue til kamp mod ond sygdom

Annonce
Elbobladet

Royal Run har fødderne - men mangler hænderne: 210 frivillige er ikke nok

Annonce
Elbobladet

Afskedsreception for kirkegårdsleder

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Åbner i dag: Sådan ser byens nye smørrebrødsrestaurant ud

Elbobladet

Tidligere tøjbutik er forvandlet til ny megastore: - Jeg synes, vi har fået byens bedste butik

Elbobladet

Gratis softice til de hurtige: Havnegrill gør klar til sæsonåbning

Elbobladet

Foredrag med forfatter, tryllekunstner og samfundsdebattør Jesper Grønkjær

Elbobladet

Byens Bedste-vinder søger ny kollega: Kunde ville også sikre sig, at det bliver den rette

Elbobladet

Central kiosk lukker i to uger - stor renovering venter

Elbobladet

Indisk restaurant klar med åbningsdato: - Vi har ændret en masse, for at stemningen bliver den rette

Annonce