Annonce
Ugeavisen Esbjerg

50 Fanø-elever blev klogere

SAL modtager årligt omkring 60.000 nye biler fra Europa på Esbjerg Havn, med 155 skibsanløb alene i 2019. Det hørte børnene fra Fanø om forleden. Foto: Privat
Annonce

Verdensmål: Forleden havde virksomheden SAL (Scandinavian Auto Logistics A/S) fornøjelsen af at have besøg af 50 elever fra 5. klasse på Fanø Skole. De fik inspiration til deres arbejde med FN’s verdensmål.

Børnene fik over et par timer blandt andet et indgående kendskab til, hvordan SAL transporterer biler fra fabrikker rundt om i verden ud til de danske forhandlere og forbrugere. SAL forklarede desuden eleverne, hvordan en effektiv udnyttelse af ressourcer og fokus på grønne teknologier og processer er med til at skabe en miljømæssigt fornuftig infrastruktur.

- Børnene forstår problemstillingerne, og de forstår, at det er en del af deres virkelighed, siger direktør Henrik Otto Jensen.

Efter besøget skulle klassen tilbage på skolen for at arbejde kreativt med bæredygtighed indenfor logistik af nye biler og derigennem få en bedre forståelse af FN’s verdensmål. Sammen med SAL har elevernes fokus været på verdensmål 9, der handler om den rolle, industri, innovation og infrastruktur spiller for en bæredygtig udvikling.

SAL fortsætter i øvrigt samarbejde med klassen, sparrer med den og giver feedback på dens kreative arbejde med konkrete ideer til at forstå og nå FN’s verdensmål for industri, innovation og infrastruktur.


- rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce