Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Alexander von Oettingen bliver ny UC Syd-rektor

Alexander von Oettingen bliver ny rektor på UC Syd. Han har tidligere været ansvarlig for uddannelser, forskning og videreuddannelse på professionhøjskolen. Foto: UC Syd
UC Syd's bestyrelse har besluttet, at prorektor Alexander von Oettingen med virkning fra 1. juni tiltræder stillingen som ny rektor.

Sidste år modtog UC Syds rektor Birthe Friis Mortensen  ridderkorset for sin mangeårige indsats som leder, men i mandags satte en ny mand sig i rektorsædet.

- Alexander brænder for og har et tæt kendskab til professionshøjskolesektoren og har gennem de seneste 20 år været en aktiv del af UC SYD. Først som underviser, så som leder, udviklingschef og -direktør og siden 2015 som prorektor ved UC SYD, fortæller bestyrelsesformand Stephanie Lose om Alexander von Oettingen, der hidtil har været ansvarlig for uddannelser, forskning og videreuddannelse på UC Syd.

- Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at sige den afgående rektor Birthe Friis Mortensen mange tak for et godt samarbejde og for den store indsats, hun har ydet som UC SYDs rektor i de seneste ni år. Birthe Friis Mortensen har leveret flotte resultater og har stået i spidsen for en god og positiv udvikling for UC SYD, siger bestyrelsesformand Stephanie Lose.

- Bestyrelsen ser frem til samarbejdet med Alexander von Oettingen og ønsker ham held og lykke med at føre UC SYD ind i næste udviklingsfase i samarbejde med ledelse og medarbejdere, slutter Stephanie Lose.

jan

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce