Annonce
Ugeavisen Esbjerg

BDO i Esbjerg og Varde flytter sammen

Når sammenlægningen træder i kraft i oktober, vil der være over 30 medarbejdere tilknyttet BDO’s nye kontor ved lufthavnen, heraf de fem partnere Per Christensen, Flemming Bro Lund, Anders Noe, Anders Bentzen og Dorte Larsen. Kontoret i Esbjerg er en del af den landsdækkende BDO-organisation, der tæller mere end 1.300 medarbejdere på landsplan. Foto: Presse

Fusion: Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO’s lokale afdelinger i Esbjerg og Varde slår pjalterne sammen og flytter i fælles kontorlokaler hos Esbjerg Business Park (Det Faglige Hus’ hovedkontor) ved Esbjerg Lufthavn.

Det sker ifølge Dorte Larsen, Senior Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i Esbjerg og Varde, på baggrund af en målsætning om at skabe et endnu stærkere lokalt og fagligt fællesskab, så kunderne får adgang til den bedst mulige lokale rådgivning.

- Derudover skal sammenlægningen også bidrage til en højere trivsel og arbejdsglæde i medarbejderstaben. Samtidig giver sammenlægningen os på én og samme tid nye lækre lokaler og en besparelse på lokaleomkostningerne, som vi i stedet har brugt på at forkæle vores medarbejdere med en kantineordning, forklarer Dorte Larsen og fortæller Ugeavisen Esbjerg, at det er en idé, der er modnet over de senere år .

Annonce

Som et led i sammenlægningen har BDO ansat en ny lokal skattepartner, Anders Bentzen. Han er et kendt ansigt i byen og kommer med mere end 17 års erfaring fra revisionsbranchen. Anders skal bidrage til en endnu stærkere lokal forankring af BDO’s skatteafdeling i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige skatte-, moms- og toldkonsulenter.

/rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fire dage i sadlen

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Tilbage til barndommen

Ugeavisen Esbjerg

Patrick er i duoform

Ugeavisen Esbjerg

Kom med til eksamen

Annonce