Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Bilal er klar med ny film

Bilal Hussain er klar med sin sjette kortfilm, der har fået titlen "Kørestol Og Fælden". Foto: Bilal Hussain
Bilal Hussain er klar med sin sjette kortfilm, der har fået titlen "Kørestol Og Fælden".
Annonce

Bilal Hussain, der blandt andet har sit eget sportsprogram hos TV Glad i Esbjerg, er igen på banen med en kortfilm.

Filmen, der er Bilals sjette kortfilm, har fået titlen ”Kørestol Og Fælden”, og der er tale om både drama og action. Historien udspiller sig i Esbjerg og handler kort fortalt om, at  hovedpersonen er blevet skudt og lænket til en kørestol, men kæmper sig tilbage til livet for at tage hævn.

- Jeg har altid gerne ville være politibetjent, men det kan ikke lade sig gøre på grund af min  sygdom. Jeg har en genetisk sygdom, der hedder AAA-Syndrome, og der er faktisk kun omkring 50 patienter i verden med sygdommen. Men den betyder blandt andet, at jeg selv bruger kørestol indimellem, da jeg ikke kan gå så langt, siger Bilal Hussain.

Bilal fortæller desuden, at arbejdet med filmen er gået rigtig godt, ligesom vejret har været med filmholdet denne gang i forhold til de udendørs optagelser i Esbjerg.

- Igen i år har jeg også haft et par gode samarbejdspartnere i form af Stalden Pool & Sportsbar og Aalborg Universitet Esbjerg Campus, hvor vi har filmet. Derudover har vi haft andre gode samarbejdspartnere, som har stillet ting til rådighed for os, smiler Bilal Hussain, der også retter en stor ros til sine skuespillere samt sin familie.

Filmen skal nu sendes til diverse filmfestivaler, og der er pressevisning i Broen Shopping på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce