Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Blandt de skarpeste knive i skuffen

Det gamle skærsliberfag får nu en renæssance i Esbjerg. Foto: Presse
Nyt koncept har fundet lokal samarbejdspartner, der nu skal sikre skarpe knive for både private som erhverv i Esbjerg og omegn.
Annonce

Comeback: "Jeg sliber knive, jeg sliber sakse" lyder det i en gammel sang, og nu er et gammelt fag så også blevet vakt til live igen i Esbjerg. Dog uden sang.

Der er tale om Skærsliberen.dk, som gør sit indtog i Esbjerg og omegn, da man efter flere måneders søgen har fundet en skærsliber i form af Jesper K. Hansen fra det centrale Esbjerg.

Skærsliberen.dk er kort fortalt et nyt koncept, der skal løse et problem, der findes i alle hustande i Danmark, nemlig sløve knive. Platformen får lokale skærslibere koblet op til at servicere deres område. Nu er turen kommet til Esbjerg, hvor den lokale esbjergenser Jesper K. Hansen netop har meldt sig klar uden fanerne.

Annonce

Genopbygge tillid

Helt konkret kan man via hjemmesiden bestille en knivsliber hjem til sin hoveddør, når man har tid. Jesper K. Hansen kommer så ud til kunden og sliber på adressen eller også tager han knivene med hjem til værkstedet. På den ene eller anden måde sikrer man, at der ikke er problemer med knivloven.

- Alle husstande og erhvervskøkkener har jo en eller flere knive, men de fleste ved ikke, hvor de skal gå hen for at få dem slebet. En skærsliber er jo et gammelt hverv, som vi er med til at genoplive, og det er meget oppe i tiden at få alt muligt bragt hjem, blandt andet måltidskasser. Derudover er genbrug også populært, så hvorfor ikke få ens knive til at holde længere ved at få dem slebet, siger stifter Jesper Lajer, mens Jesper K. Hansen supplerer:

- Jeg synes, at vi tidligere har haft et par lykkeriddere, som har ødelagt en del af skærsliberens ry her i byen. Derfor mener jeg, at det her samarbejde måske kan være en vej til at genopbygge tilliden til skærsliberfaget igen i Esbjerg.

De første bestillinger er allerede begyndt at tikke ind på skarsliberen.dk


Jeg tager mit erhverv som skærsliber meget seriøst og benytter kun de bedste maskiner/slibemidler i mit værksted. Det er en mærkesag for mig, at alle skal have råd til skarpe knive i køkkenet.

Jesper K. Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce