Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Trampolinland i Esbjerg: Nye lokaler hitter

Malthe Emil Bergman, 10 år, giver den gas ved baskettrampolinerne. Foto: Niels Husted
CityJump, der tidligere lå i Varde, er flyttet i nye større lokaler i Sædding. Indtil videre med stor succes.
Annonce

Legeland: Nogle børn står og kigger tøvende ud over vippekanten på den sorte bølgede airbag, der skal gribe dem tre meter længere nede. Andre klatrer i stativer og kaster sig bekymringsløst ned i en springgrav af bløde forvoksede skumfiduser. Allerede ti minutter over åbningstid torsdag i efterårsferien var mindst tyve besøgende hoppet i neongrønne, skridsikre CityJump sokker og begyndt at få pulsen op hos det nyåbnede CityJump i Sædding.

Flere af de voksne leger med, og ser ud til at more sig mindst lige så meget som børnene, på de mange trampoliner, i parkourområdet og ved basketball-nettet. Både bolde, børn og humør flyver højt, og stemningen er god. Så god, at hverken fotograf eller journalistpraktikant kan modstå fristelsen og ender med at hoppe en tur (eller tre).


Der har været godt med kunder indtil videre. Der er god lokal opbakning.

Administrerende Direktør, Uffe Hammelsvang


Annonce

Nyt er godt

Gustav Fyhn, ti år, har været i det tidligere CityJump i Varde mange gange før, men det nye i Esbjerg er altså bare "meget federe":

- Det er det, fordi det er større, og her er nogen fede ting, fortæller Gustav, der er taget i CityJump Esbjerg med sin storesøster Sarah Fyhn, 14 år og deres kusine Signe Fyhn, 14 år, for at lave noget sjovt i efterårsferien.

Sarah, Signe og Gustav Fyhn hopper rundt i de skridsikre CityJump strømper. Foto: Niels Husted

Det mål opnår de nemt her, hvor pigerne kan kaste rundt med Gustav. Sarah tager armene, Signe tager benene, de svinger for, tæller ned, og på "NU!" smider de Gustav ud i den store springgrav. Alle tre fra Fyhn familien er enige om, at "skumfidus-springgraven" er en af de bedste faciliteter på stedet.

Og der er plads til alle. Selv bedårende lille Leah Schønenberger på to år løber rundt og nyder stedet.

Leah Schønenberger, 2 år, går på line med sin far. Foto: Niels Husted

- Jeg kan godt lide at hoppe. Det er sjovt, siger hun genert og begraver sit ansigt i sin far, inden hun løber videre ind i legen.

Inden den første time af åbningstiden er gået, er flere familier og folk strømmet til. Alle med store smil snart afløst af røde kinder og sved på panden.

OBS: Man må ikke klatre i stativet

Da Ugeavisen var på besøg hos CityJump, virkede det meget naturligt, at de besøgende klatrede i det metalstativ der strækker sig hen over stedets ene springgrav. Siden har vi dog fået flere beretninger om, at folk har slået sig, ved udhop fra stativet ned i springgraven. Indehaver Uffe Hammelsvang fortæller, at det ikke er meningen, man skal klatre i stativet, og at det bliver pakket ind i slutningen af denne uge.

Annonce

Coronafor(be)hold

Det nye CityJump, der åbnede den 6. oktober, strækker sig over 1500 kvadratmeter og er ifølge administrerende direktør Uffe Hammelsvang blevet taget rigtig godt imod med lokal opbakning. Men det hele har ikke været dansende badutspring. Mange arrangementer i centeret, særligt børnefødselsdage, er blevet aflyst, efter at corona-restriktionerne blev strammet op.

- Jeg har fuld forståelse for, at de melder fra, fortæller Uffe Hammelsvang og forsikrer, at de gør alt, hvad de kan, for at gøre CityJump så corona-sikkert som muligt.

- Vi lukker kun halvdelen ind af, hvad vi ellers ville, vi spritter (borde, bolde og hyppige berøringsflader, red.) af hver halve time, og alle sæbe- og papirdispensere er berøringsfrie for at prøve at forebygge. Og så har vi stillet bordene (i pauseområdet, red.), så de kun er til mindre grupper, forsikrer den administrerende direktør, der er glad for, at de besøgende også er gode til selv at passe på og holde afstand til andre.

City Jump er flyttet fra Varde til Esbjerg. Foto: Niels Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce