Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Danskerne giver den gas i ferien

Østerskongen på Fanø kan glæde sig over god opbakning til spisearrangementer. Foto: Tue Sørensen
Fanøs helt egen Østerskonge kan se tydelig forskel i hvordan tyskerne og danskerne gebærder sig.
Annonce

Oplevelse: I følge Jesper Voss, bedre kendt som Østerskongen, giver danskerne den fuld gas, mens tyske turister bliver hjemme i sommerhuset og går knapt så meget ud.

-Det er helt tydeligt at tyskerne pakker bilen med mad og drikke hjemmefra. Så spiser de hjemme, men de vil gerne ud på østers ture og ud og se sælerne. Det gider danskerne ikke i samme grad. Det finder de selv ud af, men når vi laver spisearrangementer med østers, laks og kaviar, så kommer danskerne. De er meget mere parate til at bruge penge på sådan noget, siger han da ugeavisen fanger ham ved havnekiosken, hvor han får en kop kaffe udenfor.

Annonce

Holde afstand

Herfra kan han se massevis af biler køre fra færgen og herfra kan han følge de lange menneskestrømme af folk, der enten skal en tur op i byen eller cykler videre ud på stranden.


Det er spørgsmålet om det havde været nødvendigt med de der gratis billetter.

Jesper Voss, Østerskongen.


- Det er sgu lige før man spørger sig om, de der gratis billetter nu havde været nødvendige. For Fanø havde det egentligt ikke. Der kommer masser af turister alligevel.

Det er ikke alle, der kan finde ud af at holde de der afstande og forholdsregler, som der ellers er stillet op. Og det er da lidt træls midt i det der alligevel kan blive en god sommer for Fanø, siger Jesper Voss.

For sommerhusejerne må det i al fald blive godt. Ikke noget med rabatter, no Sir!. På lørdag den 25 er der totalt udsolgt hos de fire udbydere vi lige surfede ind på. Bevares. Der var et hus ved Kvie Sø, men det tæller vist ikke helt som Fanø…

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Annonce