Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Det er slut: Incado lukker og slukker

Incado by Roholt går i denne uge i gang med ophørsudsalget, der er det meget synlige bevis på, at det inden længe er definitivt slut med forretningen i Torvegade.

Et godt tilbud og en lyst til noget andet er årsager til, at Incado by Roholt nu lukker og slukker i Torvegade.

Annonce

- Vi lukker og slukker, og jeg kan ikke sige dig, hvad der skal ske i fremtiden. Det eneste jeg med sikkerhed kan sige, det er, at vi lukker i Torvegade.

Den direkte melding kommer fra Frank Rasmussen der - sammen med sin kone Tina Roholt Frederiksen - ejer og driver Incado by Roholt i Torvegade.
De to partnere fik for et stykke tid siden et godt tilbud om at sælge bygningen, og da Tina havde cirka 10 års afspadsering til gode, og de begge gerne ville prøve noget andet, så slog de til.

- Det er selvfølgelig specielt, men det er også rigtigt for os. Nu skal der ske noget andet, siger Frank Rasmussen, der dog melder definitivt ud, at det er slut med detailbutik, mens han holder en dør på klem for webshoppens fortsatte eksistens.

- Men i første omgang holder vi et brag af et ophørsudsalg med store rabatter. Alt skal væk, og det er først til mølle. Og når tingene er væk, formentlig indenfor en meget overskuelig fremtid, så er vi det også, siger Frank Rasmussen, der selv vil koncentrere sig om engroshandlen i fremtiden samt se, hvad fremtiden bringer ham.

- Og det bliver jo også ganske spændende, lyder det med et grin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce