Annonce
Ugeavisen Esbjerg

EfB-direktør håber på ny investor til februar

EfB-direktør Brian Knudsen håber på, at klubben har lukket en aftale med en ny investor inden sæsonen genoptages efter vinterpausen. Arkivfoto: Tue Sørensen
Hvis alt går som Esbjergs direktør Brian Knudsen håber, så kan EfB på den anden side af vinterpausen præsentere en ny investor.
Annonce

Fodbold: EfB Elite er nu så langt i forhandlingerne med en ny investor, at klubbens direktør Brian Knudsen nu melder ud, at han håber på at have en underskrevet aftale, når spillerne er tilbage efter vinterpausen.

Det løftede EfB-direktøren sløret for i sidste uges udgave af Onsdagssporten, hvor han sagde:

- Hvis det går som præsten prædiker og vi håber, vil vi inden sæsonstart kunne melde ud, om vi har fundet en ny investor.

Dermed ser det ud til, at arbejdet med at finde nye penge til EfB endelig giver gevinst. Det er godt to år siden, EfB-aktionærerne på en generalforsamling gav grønt lys til at klubben kunne udvide aktiekapitalen, hvis en ny investor kunne lokkes til vestkysten. Sidste år blev processen intensiveret, da Claus Sørensens Gruppen afskrev sin gæld og lagde et anseeligt beløb i en afskedsgave til EfB. Lige siden har EfB’s fans sukket forgæves efter nyt. De har måtte nøjes med trivielle meldinger om, at der er interesserede investorer, uden at det er blevet mere konkret end det.


Det her er ikke et spørgsmål om at sælge EfB, det er et spørgsmål om, at eventuel nye penge kommer ind og arbejder for klubben. Men der kommer selvfølgelig ikke nogen med penge, uden at de vil have indflydelse.

Brian Knudsen, administrerende direktør i EfB Elite


Annonce

Underskriften mangler

Det bliver det heller ikke i denne omgang fra EfB-direktøren, for som han siger:

- Vi arbejder på forskellige fronter, og vi vurderer, at vi er langt i processen, men så længe en aftale ikke er skrevet under, kan den falde.

Bolden er altså stadig rund og alt kan ske i fodboldverdenen, men hvorfor så melde mere optimistisk ud nu end tidligere?

- Vi er langt, og i april arbejdede vi på flere forskellige fronter som nu er indsnævret, siger Brian Knudsen og understreger, at der ikke bliver tale om et egentlig salg af EfB.

Det hænger sammen med den to år gamle beslutning om at tillade en aktieudvidelse, og det betyder, at de gamle aktionærer ikke bliver købt ud, hvis eller når en ny investor kommer. Den nye investor kan dog overtage aktiemajoriteten og dermed magten i klubben, men det vil kræve en ekstraordinær generalforsamling.

I Onsdagssporten talte Brian Knudsen om investorer i flertal, og spørgsmålet er, om der arbejdes på at lukke en aftale med en investorgruppe. Det bliver dog heller ikke det spørgsmål direktøren kommer til at gøre os meget klogere på.

- Det kan godt være, det kunne være en kombination af flere investorer, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce