Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Efter kåring som Årets Butik: - Det er pigernes pris

Denne trio er blandt de bærende kræfter i Ingers Ost og Vin. Det er dem, som først og fremmest møder kunderne i Årets Butik 2019. Fra venstre er det Betina Dissing Andersen, Inger Ipsen Madsen og Berit Christensen.

Hun har lagt navn til butikken, men æren for at blive Årets Butik vil hun ikke tage alene.

Annonce

- Vi er altid glade for at være i butikken sammen, men nu bliver resten af dagen da en fest. Det er virkelig en stor glæde for os at blive Årets Butik i Esbjerg. Og det er pigernes fortjeneste.

Sådan lød det i går fra Inger Ipsen Madsen, der har lagt navn til Årets Butik 2019 - Ingers Ost og Vin i Helgolandsgade.
Hendes mand og makker, Jørgen Ipsen Madsen, var ikke hjemme, da Ugeavisen Esbjerg kom forbi med det glade budskab og den tradtionelle store buket som det første tegn på, at titlen som Årets Butik var en realitet.

Inger Ipsen Madsen blev overrasket på sit kontor på 1. sal, men det tog ikke mange sekunder, så var hun på vej ned til pigerne i butikken - Betina Dissing Andersen og Berit Christensen. Sammen med Inger Ipsen Madsen er det dem, der først og fremmest tager sig af kunderne i butikken.

- Det er meget godt gået af jer. Den pris har I virkelig fortjent, sagde Inger Ipsen Madsen til de to bag disken, som også var glade og stolte.

- Jeg har været her i fire år, og jeg har det meget godt med mit arbejde her, siger Berit Christensen.

Hun stortrives med de mange og meget forskellige kunder, der kommer i Ingers Ost og Vin.

- Jeg synes, vi har en dejlig kreds af stamkunder, og der kommer også nye. Vi behandler alle ens. De får den samme betjening og service uanset, hvor meget de kommer og handler for. Jeg tror, at den frie og ligefremme tone, vi har her, er en styrke for butikken, siger Berit Christensen.

Ingers Ost og Vin er et af flere ben i den forretning, som Inger og Jørgen Ipsen Madsen driver med base i Helgolandsgade 15. Ingers Ost og Vin tegner sig for cirka 25-30 procent af den samlede forretning, men er den mest synlige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce