Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Elever trives trods corona

På SOSU Esbjerg stiger elevtallet og de elever, som allerede går på skolen stortrives. Det viser en ny elevtrivsels-undersøgelse som skolen netop har gennemført. Foto: SOSU Esbjerg

Trivsel: På SOSU Esbjerg har 2020 været alt andet end normalt. Både medarbejdere og elever har grundet corona-krisen været tvunget til at klare en del af året med online undervisning. Ikke just noget, der understøtter gode sociale relationer og stærke faglige kompetencer, som ellers er nogle af de værdier, skolen lægger størst vægt på.

Undersøgelsen handler om læringsmiljø, undervisning og elevernes trivsel. Elevernes besvarelser tegner samlet set et billede af en skole, hvor eleverne udvikler sig fagligt, føler sig godt klædt på til arbejdsmarkedet og har masser af gode relationer til både lærere og holdkammerater. Undersøgelsen placerer SOSU Esbjerg helt i toppen blandt alle SOSU-skoler i Danmark.

Derudover kan SOSU-skolen i Esbjerg glæde sig over det faktum, at elevtallet er stigende. De seneste tre år har der været tilstrømning af elever til skolens uddannelser, og med mange nye projekter i støbeskeen forventer direktør på SOSU Esbjerg, Lisbeth Nørgaard, en yderligere stigning i løbet af 2021.

Annonce

rwe

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

NemByg cykelholdet på kursus i førstehjælp: Med de kilometer vi cykler om året, er spørgsmålet ikke, om der sker en ulykke igen, men hvornår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Fire dage i sadlen

Ugeavisen Esbjerg

Tilbage til barndommen

Ugeavisen Esbjerg

Patrick er i duoform

Ugeavisen Esbjerg

Kom med til eksamen

Annonce