Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjerg Rock Festival inviterer til RockInfo

Arkivfoto.

Der vil være masser af nyt om næste års Esbjerg Rock Festival, når festivalen inviterer til offentligt RockInfo møde på Industrien i Skolegade, Esbjerg.

Annonce

Efteråret har været en travl periode for folkene bag Esbjerg Rock Festival. Og nu er det på tide at afsløre lidt om, hvad der er kommet ud af de sidste tre måneders strabadser.

Torsdag 19. november kl. 16 kan alle interesserede således få status på arbejdet med næste års festival. På dette tidspunkt afholder Esbjerg Rock Festival nemlig offentligt RockInfo møde på Industrien i Skolegade, Esbjerg, hvor festivalen desuden er vært ved en øl til de fremmødte.

Annonce

Nyt om navne

Dét, som alle nok er mest spændt efter at høre, er, hvilke artister der skal levere musikken i Vognsbølparken 3. og 4. juni 2016. Og selv om arbejdet med at booke navne ikke er færdigt, så vil sløret dog blive løftet for en håndfuld spændende artister:

- At sammensætte musiktilbudene er altid et svært puslespil. Men vi holder godt fast i den kurs, som har vist sig at være den rigtige: Vi er dén danske festival, som er bedst til at tilbyde kendte, klassiske pop/rock navne fra ind- og udland. Og vi er helt sikre på, at dét, vi offentliggør torsdag, vil få bred opbakning fra vores publikum, siger festivalchef Edmund Jacobsen.

Esbjerg Rock Festival har allerede afsløret to top-navne til 90’s Joyride, nemlig VENGABOYS og SASH!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce