Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjergensere om Bilka-buler: Det er en trist tendens

Både Rebekka og Mette har oplevet skader, hvor forvolderen bare er kørt.

Trist og respektløst, siger de.

Annonce

Rigtig mange bilejere i Esbjerg har oplevet, at andre har lavet en bule, ridse eller skramme i deres bil. Og desværre har rigtig mange også oplevet, at skadevolderen ikke har givet sig til kende.

Èn af dem, der har mærket det på nærmeste hold, er Rebekka Reenberg, der til dagligt arbejder på Rådhuskroen i Esbjerg.

- Jeg havde parkeret min næsten nye bil på parkeringspladsen ved Rådhuskroen, og da jeg kom ud for at køre hjem, så var der én, der havde kørt ind i den og var skredet fra det. Jeg blev nærmest hysterisk, for det var min helt nye bil, og jeg fatter ikke, man har samvittighed til det, siger Rebekka Reenberg.

Hun har selv lavet skader på andre biler tre gange, og selv om hendes nu afdøde mand var træt af det, så kunne hverken han eller hun drømme om ikke at give sig til kende efterfølgende.

- Det ville give mig så ondt i maven bare at køre min vej. Det er jo ikke noget, man gør med vilje, men man skal stå ved sådan nogle ting, siger Rebekka Reenberg, der opfordrer alle andre til at gøre det samme:

- Vi har jo forsikringer af samme grund. Der er selvfølgelig en selvrisiko, men den pris må man betale. Det andet er slet ikke i orden.

Manglende respekt
Helt samme holdning er esbjergensiske Mette Nolting Jepsen af.
For fem uger siden fik hun en bule i førerdøren på sin bil, der er købt i maj måned i år.

- Jeg synes, det er decideret trist, at man ikke giver sig til kende, hvis man har forvoldt andres ting skade, siger Mette Nolting Jepsen og fortsætter:

- Det er helt vildt så lidt respekt, der er for hinanden i dag. Man ser jo nærmest dagligt de her skader på de sociale medier, og det er bare så træls. Vi arbejder alle for at få råd til eksempelvis en bil, og så føles det bare ekstremt uretfærdigt, når man får en uforskyldt skade og vedkommende, der har lavet den, så bare er kørt fra det. Lad os nu være ordentlige ved hinanden, lyder opfordringen fra Mette Nolting Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce