Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Et asiatisk mekka i Borgergade

Trang Luu Dao har slået dørene op til Asian City Market i Borgergade 56 i Esbjerg. Foto: Tue Sørensen

Nyåbning: Er du til nudler, kokosmælk-juice, tofu samt andet lækkert fra den asiatiske verden, bør du slå vejen forbi Borgergade 56 i Esbjerg.

Her finder du nemlig Asian City Market, der for nylig har slået dørene op med vietnamesiske Trang Luu Dao som indehaver.

- Det er bare så spændende, det kilder helt i min mave, smiler Trang Luu Dao, der er selvstændig for første gang i sit liv.

Annonce

Tidligere har hun blandt andet gjort rent på byens skoler, men i lang tid har hun og ægtemanden, der arbejder hos Bramidan i Bramming, følt, at der manglede et godt indkøbssted med asiatiske varer i centrum af Esbjerg.

- Vi prøver at have de fleste af de mest populære asiatiske produkter, men vi vil også have ting, man ikke finder mange andre steder, smiler 44-årige Trang Luu Dao, der kommer til at stå selv i forretningen, men får lidt hjælp af sin mand, når han har fri, samt deres børn.

- Og vi holder åbent alle ugens dage. Mandag til fredag fra klokken 10.00 til 17.30 samt lørdag og søndag fra klokken 10.00 til 15.30. Og alle er meget, meget velkommen, siger Trang Luu Dao.

Der er masser af spændende asiatiske varer på hylderne i Asian City Market. Foto: Tue Sørensen
Esbjerg har fået ny forretning. Den ligger i Borgergade og sælger asiatiske lækkerier og specialiteter. Foto: Tue Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fire dage i sadlen

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Tilbage til barndommen

Ugeavisen Esbjerg

Patrick er i duoform

Ugeavisen Esbjerg

Kom med til eksamen

Annonce