Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fra hjemmebutik til strøgbutik

Fra privaten til Storegade til Midt-i. Lene Dissing og ”by Lene” er klar til et nyt eventyr, når hun åbner butik i city i løbet af sommeren. Foto: Privat

”by Lene” startede i 2014 med et udvalg af tøj på et børneværelse. Det var tøjstativer, der blev rullet ud i alrummet, når kunderne kom og købte tøj i Lene Dissings private hjem i Andrup. Og så en lille webshop, hvor kunderne kunne bestille tøjet online. Hurtigt blev pladsen dog for trang, så Lene flyttede sin hjemmebutik til det butikslokale i Storegade, der tidligere husede møbelforretningen Roberts Møbler.

Efter fem år i Storegade har butikken igen fået vokseværk, og når ”by Lene” denne gang flytter i nye lokaler, bliver det i væsentligt større rammer, da det bliver en sammenlægning af den tidligere herretøjsbutik og H&M i Midt-i.

Service er for lav Lene Dissing har arbejdet med modetøj i mange år og er kendt af mange fra sin tid hos Cocktail og siden Solo, der lå i Kongensgade i Esbjerg.

- For mig er det vigtigt, at en kunde føler sig set og får den rette vejledning og hjælp til sine køb. Generelt synes jeg, at niveauet er for lavt, når det kommer til service i detailhandlen. Vi må gerne sætte barren lidt højere i detailhandlen, mener jeg. Det er jo de glade og trofaste kunder, som vi lever af, siger Lene Dissing, der sælger tøj i str. 36-54. Lene har gennem årene fået et godt samarbejde med leverandører i Paris og Italien, og derudover har hun også danske mærker som Freequent, Soyaconcept, ONLY Carmakoma og Ofelia.

- Under coronakrisen har jeg virkelig været begunstiget af det mangeårige samarbejde, så det har fortsat været muligt for mig at finde nye styles fra Paris og Italien under pandemien, siger hun. Åbningsdatoen er ikke fastsat endnu, men Lene Dissing forventer, at det bliver midt i juli 2021.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fire dage i sadlen

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Tilbage til barndommen

Ugeavisen Esbjerg

Patrick er i duoform

Ugeavisen Esbjerg

Kom med til eksamen

Annonce