Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Giv en hånd - så giver Rema1000 lommepenge

21-årige Michael Krogholm Pedersen, bringer varer ud til folk på sin cykel, via Vigo som studiejob. Foto: Tue Sørensen
Øget brug af digital dagligvarehandel har givet Michael Krogholm Pedersen et nemt og fleksibelt job, som alle kan få.

Dagligvarehandel: Det har været svært for Michael Krogholm Pedersen at finde supplerende levebrød ved siden af SUen, siden han i august flyttede til Esbjerg for at studere til multimediegrafiker ved Erhvervsakademi Sydvest.

I tre måneder søgte han stillinger, desværre uden held. Da der kun var lommeuld tilbage, blev Vigo hans udvej. Nu tjener han lommepenge ved at handle for andre gennem Rema 1000 appen og cykle varerne hjem til dem. Det er både nemt og brugervenligt, synes han.

Vi kan alle hjælpe hinanden

Vigo er en af de former for digital dagligvarehandel, hvor du kan bestille dine varer online og få dem leveret lige til døren. Det særlige ved Vigo er, at det er medborgere, som Michael Pedersen eller hvem end, der ellers måtte have lyst, der leverer varerne til dig for en lille skilling i gengæld. Typisk koster leveringen mellem 19 og 59 kroner, og de penge tjener leverandøren - minus et mindre administrationsgebyr. Jo mere du bestiller, jo dyrere bliver det.

- På en god dag med måske fem opgaver tjener jeg omkring 150 kroner. Det er jo ikke så meget, men så har jeg lidt lommepenge til for eksempel en togbillet hjem til familien i Nordjylland, fortæller Michael Krogholm Pedersen.Hvis ikke man kan holde til at cykle mere end 5 kilometer, er det nok ikke det man skal.

Michael Krogholm Pedersen, Multimediedesign-studerendeJo mere kunden bestiller, jo mere skal de betale for at få varerne leveret. Foto: Tue Sørensen
Annonce

Nemt og fleksibelt job

På trods af den beskedne løn er den studerende meget glad for muligheden. Faktisk så glad, at han nok ville fortsætte, selvom han også havde et andet deltidsjob.

- Det er et meget fleksibelt arbejde, fordi jeg selv vælger, hvornår jeg tager opgaver. Det er perfekt for mig i forhold til, at jeg har undervisning på alle mulige mærkelige tidspunkter. Og så giver det noget glæde at hjælpe andre, fortæller den studerende.

- Appen gør det desuden super nemt at oprette sig som "leverandør". Man får besked, når der er opgaver, og man får videoinstruktioner i, hvordan man gør det nemmest for sig selv og bedst for kunden, siger Michael Krogholm Pedersen.

Læs mere om Vigo på Rema 1000s hjemmeside eller i appen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce