Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Jette er ny ledende oversygeplejerske

"Jeg vægter dialog og sparring med mine kollegaer og samarbejdspartnere rigtig højt. Jeg tror på, at hvis der er en åbenhed, involvering og indbyrdes respekt, kan vi spille hinanden gode," siger Jette Slinkert. Foto: Sydvestjysk Sygehus

Navne: Det bliver en erfaren leder, der fra 1. maj er ansat som ledende oversygeplejerske på afdelingen for Mave- og tarmsygdomme, Gigt- og bindevæv, blodsygdomme samt palliativt team på Sydvestjysk Sygehus.

Ud over at være tidligere afsnitsledende sygeplejerske har Jette Slinkert nemlig også været uddannelsesansvarlig gennem længere tid. I direktionen ser den sygeplejefaglige direktør på Sydvestjysk Sygehus, Susanne Lauth, frem til det kommende samarbejde.

- Vi kender Jette som en dygtig og velfunderet leder, der er en god holdspiller. Vi ved, at Jette sammen med den øvrige ledergruppe vil have fokus på at videreudvikle høj faglig kvalitet til gavn for patienterne. Jette vil være optaget af at sikre følgeskab for de strategiske indsatser i opbygningen af en ny og velfungerende afdeling, siger Susanne Lauth i en pressemeddelelse.

Annonce

For 43-årige Jette Slinkert var det især rollen som uddannelsesansvarlig, der fangede hendes interesse for ledelse. Her erfarede hun nemlig, hvordan gode rammer for læring og udvikling kan motivere en hel arbejdsgruppe.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce