Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kontanterne kommer tilbage i busserne

Fra den 10. august var det igen muligt at købe en billet med kontanter ved buschaufføren i alle Sydtrafiks busser. Salget af billetter i bussen har været suspenderet siden starten af Coronakrisen i midten af marts. Foto: Sydtrafik
Fra den 10. august var det igen muligt at købe en billet med kontanter ved buschaufføren i alle Sydtrafiks busser. Salget af billetter i bussen har været suspenderet siden starten af coronakrisen i midten af marts.
Annonce

I tæt ved fem måneder har man kun kunnet løse billet til bussen gennem digitale løsninger som Rejsekort og mobilbillet apps i alle landets busser, hvilket har betydet store udfordringer for flere grupper af rejsende. Det gælder blandt andet for de passagerer, der ikke finder de digitale løsninger særligt let tilgængelige. Gennem sommeren har de manglende kontanter også betydet udfordringer for udenlandske turister.

Men fra den 10. august var det igen muligt at købe en billet med kontanter ved buschaufføren i alle Sydtrafiks busser. Sydtrafik forventer, at genindførelsen af det kontante salg i busserne, kommer som en lettelse for langt de fleste. Men samtidigt understreger de, at der stadig skal tages så meget hensyn til chaufførerne som muligt:

- Som buschauffør sidder man mere fastlåst end fx en butiksmedarbejder, så det opleves som ekstremt ubehageligt, når der er passagerer, der kommer for tæt på. Derfor henstiller vi til, at alle holder minimum 1 meters afstand til chaufføren, og at man lægger kontanterne i ’skålen’ eller på brættet” siger Jette Lauridsen, der er chef for Kunde og Marked i Sydtrafik, i en pressemeddelelse.

Der gælder fortsat restriktioner på antallet af passagerer, og Sydtrafik opfordrer også deres passagerer til at spritte hænder både før og efter en tur med bussen. I flextrafikken forventer man at genindføre kontanter fra d. 17. august


Gennem hele Corona-forløbet har vores passagerer været virkelig gode til at lytte til anbefalingerne og handle derefter. Så når vi nu tager endnu et skridt tilbage mod ’normale’ tilstande, er vi trygge ved, at passagererne forsat viser hensyn og passer på vores chauffører.

Jette Lauridsen, chef for Kunde og Marked i Sydtrafik.


- rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Ugeavisen Esbjerg

Håndspritten har sine bagsider

Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce