Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Larsen bliver - Halilovic smutter

Mads Larsen er ikke kun en enestående fodboldspiller. Mads er også en del af EfB-familien, da han er gået hele vejen fra akademiet til at have stor indflydelse på vores førstehold, siger bestyrelsesformand Michael Kalt. Foto: EfB
Den talentfulde midtbanespiller Mads Larsen har underskrevet en ny kontrakt med EfB. Midtbanespiller Dino Halilovic stopper i klubben, mens Bardhec Bytyqi er hentet i Jammerbugt.

Fodbold: 20-årige Mads Larsen har sat sin signatur på en ny aftale frem til sommeren 2025 med EfB, og tilhængerne kan dermed fortsat se frem til at se den elegante midtbanespiller på Blue Water Arena.

Den vævre tekniker, der i efteråret har vokset sig ind i rollen som profil, er glad for sin kontraktforlængelse med klubben. Via en pressemeddelelse siger han:

- Først og fremmest har jeg valgt at forlænge min kontrakt med EfB, fordi projektet tiltaler mig og er meget spændende. Jeg havde ikke forlænget, hvis jeg ikke troede på perspektivet. Nu glæder jeg mig således til også fremover at være en del af klubben og jagte det altoverskyggende mål om at rykke op i Superligaen.

Annonce

- Samtidig er EfB min klub. Jeg har spillet her i mange år og har en stor sult efter at gøre det godt sammen med mine holdkammerater, så vi i fællesskab kan skabe gode resultater i fremtiden og gøre fansene og byen stolte igen.

Halilovic forlader EfB

Mens Larsen altså fortsat vil være at finde i den blå-hvide trøje, så er det Doviđenja til den kroatiske midtbanespiller Dino Halilovic, der stopper i klubben og dermed er fri til at finde en anden klub i dette transfervindue.

23-årige Halilovic kom til EfB i sommer og nåede otte kampe i blåt og hvidt. Administrerende direktør Jens Hammer Sørensen kommenterer i en pressemeddelelse beslutningen således:

- Dino Halilovic har været et meget positivt bekendtskab med sine fodboldfærdigheder og den indstilling, han hver dag er mødt ind med til både træning og kamp. Da efterårssæsonen var færdigspillet, nåede vi i fællesskab frem til, at det vil være bedst for Halilovic’ fortsatte karriere at søge nye græsgange. Vi ønsker Dino alt muligt held og lykke fremover.

Midtbanespilleren har nydt sit ophold i EfB, men glæder sig også til at starte i en ny klub.

- Det har været en fornøjelse at opleve Esbjerg og spille for EfB, og jeg har fra dag et følt mig hjemme her. Jeg har virkelig mærket, hvor stor en klub det er, og jeg er taknemmelig over at have spillet for de fantastiske fans. Jeg ser nu frem til et nyt kapitel i min karriere og ønsker alle i EfB det bedste fremover, siger Dino Halilovic.

Mandag aften kunne EfB desuden præsentere årets første tilgang på spillersiden, idet klubben har lavet en aftale frem til den 31. december 2024 med offensivspilleren Bardhec Bytyqi. Han har senest spillet for Jammerbugt FC i NordicBet Ligaen, og støder til truppen medio januar, når cheftræner Roland Vrabec kalder til samling.

Jens Hammer Sørensen fortæller om baggrunden for at tilføje 25-årige Bytyqi, der er født og opvokset i Danmark, men har albanske rødder:

- Med Bardhec Bytyqi får vi en dygtig fodboldspiller med en god personlighed ind i truppen, og det glæder vi os til. Fra at have været en spiller med fokus på det defensive, så har han udviklet sig gennem årene til at være en trussel i offensiven med kampafgørende aktioner, og det er også sådan, vi ser Bytyqi. Samtidig kommer han med erfaring, som vi tror på, vil komme os til gode.

Personligt har jeg haft en god efterårssæson, men jeg har stadig områder, jeg kan forbedre, så det kommer for mig også til at handle om at fortsætte udviklingen.

Mads Larsen
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Liv bringer lyset ind på hospice

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Speedwaysportens David Beckham til Esbjerg: Tai Woffinden skifter til Esbjerg Vikings

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjergenserne står i kø for at være med til at forme Esbjergs fremtid

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

UC Syd vil have skatteuddannelse til Esbjerg

Ugeavisen Esbjerg

Den lige vej til de skrå brædder

Ugeavisen Esbjerg

Politikere: Esbjergs nye uddannelser kan skabe bosætning

Ugeavisen Esbjerg

En fodbolddrømmers dagbog: Sådan endte Braithwaite i Barcelona

Ugeavisen Esbjerg

Erling stopper: Education Esbjerg jagter ny leder

Ugeavisen Esbjerg

Droppede lovparagraffer for de firbenede venner

Ugeavisen Esbjerg

Olila vender tilbage til Kongensgade i version 2.0

Annonce