Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Maritimt roadshow lagde vejen forbi

To lastbiler spækket med generatorer, pumper, motorer og andet marineudstyr rullede i fredags ind på havnen til såkaldt Roadshow, der kommer rundt til de vigtigste havne i Jylland og på Fyn. Foto: Tue Sørensen
Annonce

Nytænkning: To store lastbiler var fredag parkeret på Esbjerg Havn, og det er der som sådan ikke noget usædvanligt i. Det usædvanlige bestod imidlertid i, at de to lastbiler var fyldt med generatorer, pumper, motorer og andet marineudstyr.

- På grund af den vanskelige Covid-19 situation har vi gennem lang tid haft svært ved få lov til at besøge kunder. Derfor har vi sammen med vores søsterselskab Nordhavn A/S besluttet at arrangere det her ”roadshow”, hvor vi med to lastbiler proppet med de produkter, som vi sælger, kører rundt og besøger de vigtigste havne i Jylland og på Fyn, fortæller Carsten Larsen, der er administrerende direktør hos West Marine.

- Det er selvfølgelig noget andet, og jeg gør mig heller ikke forhåbninger om, at vi laver kæmpe ordrer i dag. Men vi synes, det er en god måde at lade kunder og samarbejdspartnere komme til os, når vi nu ikke kan komme til dem, smiler Carsten Larsen, der med sine medarrangører blandt andet bød på pølser, vand og konkurrencer på havnen i fredags.

De to virksomheders ejer og esbjergmand Kent Kirk var også at finde på havnen, hvor han glædede sig over, at det nye tiltag blev vel modtaget af både kunder og samarbejdspartnere.

- Man må jo tænke anderledes i disse tider, smilede Kent Kirk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce