Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Nostalgi-rock i Haraldsgade

Musik: Lørdag den 18. september bliver E.G.F. Hallen i Haraldsgade fra klokken 14 til 22 omdannet til et nostalgisk musiktempel med pop, rock –og beatbands fra en svunden tid. Det oplyser promotor Søren Højbjerg, SHB, som for et år siden måtte afblæse et tilsvarende arrangement på grund af corona-restriktioner.

- De 500 billetter var ellers revet væk, men efter aflysningen valgte 75 procent af køberne at lade pengene blive stående med henblik på et senere arrangement. Nu følger det altså om godt fire måneder, og der er i dag kun godt 100 usolgte billetter tilbage, oplyser Søren Højbjerg.

Konferencier Jesper Schwarts kan præsentere et stærkt felt med gamle tressernavne for publikum. Indtil videre er der danske nostalgi-bands som The Rocking Ghosts, The Spacemakers (med Jørn Mader, som mange vil kende fra Tour de France-reportagerne på TV2) og The Great Pretenders på plakaten sammen med voksen-beat-bandet Africano. Det kan her bemærkes, at sidstnævnte også medbringer sangsolister som Tony Summers (Lions), Sir Henry, Aksel Spatzek (Thougts), og Henrik Aarøe (TFU.)

Annonce

Bandet, der er opkaldt efter Hotel Spangsbergs legendariske beattempel først i 60´erne, har igen fået en af spillestedets første og dermed i dag ældste musikere, Poul Bjelke, med på holdet sammen med blandt andre J. P. Fjord og René Lender.

kwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce