Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny ejer skal øge væksten hos Grøn ART

Den 1. juli siger stifterne og ejerne af Grøn ART, Michael Lundgaard og Per Bach, tak for seks gode års samarbejde og vækst i virksomheden og går hver til sit. Foto: Presse
Specialisterne i pleje og anlæg af parker og haver vil med ny ejerkreds have endnu mere travlt.
Annonce

Den 1. juli siger stifterne og ejerne af Grøn ART, Michael Lundgaard og Per Bach, tak for seks gode års samarbejde og vækst i virksomheden og går hver til sit. Michael Lundgaard har valgt at sælge sin halvpart til Per Bach, og i Michal Lundgaards sted forfremmes Grøn ARTs anlægsgartner Michael Sand til direktør. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har haft nogle forrygende gode år med at etablere og udvikle en virksomhed fra en ide og et koncept til i dag at have 30 medarbejdere og mange gode, trofaste kunder. Jeg glæder mig meget til at følge den videre udvikling i Michael Sands kompetente hænder, siger Michael Lundgaard, som nu udtræder af både ejerkredsen og det daglige arbejde.

Per Bach er ligeledes fuld af forventning og udtaler i meddelelsen:

- Vi har haft god vækst og er veletablerede nu. Derfor er der potentiale til at bevæge os fra en etableringsfase til en vækst, siger Per Bach.

Per Bach har blandt andet planer om at øge omsætningen på anlægsområdet.

- Michael Sand har de helt rigtige kompetencer til at sikre vækst på de områder, hvor potentialet er størst. Vi kan eksempelvis en masse på anlæg og brolægning, og jeg er sikker på, der er plads til yderligere vækst, siger Per Bach.


Vi har allerede lagt en plan for, hvordan vi ønsker at øge omsætningen. Nu skal den bare eksekveres.

Stifter af Grøn ART, Per Bach


Ejerskiftet sker i fuld fordragelighed.

Grøn Art

Med ejerskiftet bliver Grøn ART et 100 procent ejet datterselskab i ART Service, som Per Bach stiftede for 26 år siden og stadig ejer. Virksomheden har 140 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce