Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ny NiceHair-direktør stiler mod milliardomsætning

Den nye NiceHair-direktør Susanne Snogdal vil bringe NiceHair endnu tættere på sine mange, kunder. Foto: Klaus Rudbæk
Susanne Snogdal bliver ny direktør i NiceHair, hvor målet er en milliardomsætning i 2025.

E-handel: Esbjerg-virksomheden NiceHair, der i en periode har haft Allan Junge-Jensen som midlertidig adm. direktør, har fundet sin nye direktør.

Den første marts sætter Susanne Snogdal sig for bordenden i Nicehair, der er en af Danmarks største online-forhandlere af skønhedsprodukter. Hun kommer med 15 års international ledererfaring fra Procter og Gamble inden for salg og markedsføring af skønhedsprodukter og har desuden haft ledende stillinger i bl.a. Gumlink og Uhrenholt.

- Jeg er meget glad for, at Susanne Snogdal har sagt ja til at tage teten i NiceHair. Hun kommer med stort kendskab til markedet for skønhedsprodukter og har samtidig en stærk entreprenør-ånd, som vil være det helt rette til at fortsætte den positive vækstrejse, vi er på, siger Tonny Nielsen Bruun i en pressemeddelelse.

I 2009 grundlagde han virksomheden, som Story House Egmont i 2016 købte sig ind i og nu er majoritetsejer af.


Som jeg ser det, er forbrugeren vores chef, og i NiceHair skal vi give en fagligt stærk, sjov og nærværende oplevelse i øjenhøjde.

Susanne Snogdal, ny administrerende direktør i NiceHair


Annonce

Milliardmål

NiceHair har fra start oplevet høj vækst, og Corona-krisen har blot accelereret udviklingen, fordi folk under nedlukningerne har handlet online i meget stor stil. Susanne Snogdals opgave bliver at accelerere NiceHairs vækst yderligere frem mod ambitionen om at ramme en milliardomsætning i 2025.

- Det er et drømmejob nu at komme tilbage til markedet for skønhedsprodukter, som har optaget det meste af min karriere, men nu i helt nye rammer, hvor vi bruger teknologien til at skabe super beauty-oplevelser. Jeg er meget ydmyg over for det, som Tonny har skabt, og sammen med Story House Egmont udgør det et stærkt fundament. Jeg har selv været i en stor corporate organisation og været tech-iværksætter - det er nu sammensat i én virksomhed med et fantastisk team, som har et fælles drive om at nå frem til en milliardomsætning, siger Susanne Snogdal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce