Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Også travlt på lokale Bed & Breakfasts

Hos Sweethome Bed & Breakfast i Danmarksgade 13 er der sved på panden, fortæller indehaver Katrin Hansen. Foto: Tue Sørensen
Det er ikke kun hoteller og vandrerhjem, der kan melde om travlhed. Billedet er det samme hos de lokale Bed & Breakfasts.
Annonce

Udlejningsbureauerne har travlt. Hotellerne har travlt. Vandrerhjemmet har travlt. Og også de lokale Bed & Breakfasts melder om travlhed.

- Det går rigtig fint, jeg har rygende travl. Faktisk så vælter det ind med folk, og jeg er alene med mit sted, så jeg har faktisk ikke så meget tid til at tale med dig, lyder det med et grin fra Tienna Chloe Coco Jørgensen, der er indehaver af Coco Bed & Breakfast i Andrup.

Også hos Sweethome Bed & Breakfast i Danmarksgade 13 er der sved på panden, fortæller indehaver Katrin Hansen.

- Det går rigtig godt. Jeg har haft en super sommer indtil videre med fuld belægning, så det er dejligt oven på en træls coronatid. Det er væltet ind med folk, og jeg har syv værelser, så der er en del, der desværre har ringet forgæves. Det er altid træls, men sådan er det nogle gange, siger Katrin Hansen.

Katrin Hansen fortæller desuden, at det, i modsætning til andre år, primært er danskere, som er gæster hos Sweethome Bed & Breakfast.

- Og så er der rigtig mange endagsbookinger. Det er lidt hårdt, for der er meget mere arbejde i dem, og jeg er jo selv om det. Men jeg klager naturligvis ikke, smiler Katrin Hansen.


Faktisk så vælter det ind med folk, og jeg er alene med mit sted, så jeg har faktisk ikke så meget tid til at tale med dig.

Tienna Chloe Coco Jørgensen, indehaver af Coco Bed & Breakfast.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Annonce