Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Rema 1000 vil rive hus ned for mere plads

Rema 1000 på Strandby Kirkevej har købt nabohuset for at udvide butikken og parkeringsarealet. Foto: Tue Sørensen
Butikskæde har opkøbt nabohuset for at udvide.

Erhverv: Butikskæden Rema 1000 har opkøbt nabohuset Strandby Kirkevej 301. Det sker for at sikre sig mulighed for at udvide butikken, der efterhånden er blevet lidt for lille i forhold til varesortiment og kundesøgning, ligesom parkeringspladsen ind i mellem kan virke lidt uoverskuelig at parkere på.

Det fortæller udviklingschef Mads Nielsen fra Rema Etablering, der har et ønske om at lægge omkring 200 kvadratmeter til den bestående butik.

- Siden den blev bygget, har indkøbsmønstre og varesortimentet udviklet og forandret sig, så vi vil gerne kunne komme vores kunder i møde, så de får en bedre købsoplevelse. Og samtidig kan vi se, at parkeringspladsen ikke er så hensigtsmæssig, som den kunne være, så det er baggrunden for at vi slog til, da Strandby Kirkevej 301 blev sat til salg, siger han.

Martin Nielsen siger, at man ikke har sat nogen tidshorisont på for udvidelsen af butikken, der vil ske som en forlængelse af den nuværende butik og ned mod naboen.

- Vi skal først have en snak med teknisk forvaltning om blandt andet indkørselsforhold til p-pladsen, og sidenhen skal sådan noget jo i lokalplanshøring, så jeg tør ikke spå om, det bliver i år eller om to år, at vi går i gang, siger udviklingschefen.

Rema 1000 har syv butikker i Esbjerg. Den nyeste ligger i Tarp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce