Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Så er der kabinescootere

En kabinescooter er et lukket el-køretøj, som giver både den ældre og yngre trafikant mulighed for let og billig transport. Foto: PR

Forhandling: Fremover vil Esbjerg Park & Havemaskiner ikke blot sælge maskiner og udstyr til park og have men også kabinescootere. Som ny autoriseret forhandler og serviceværksted for de lukkede BACH-kabinescootere kan de nu kunne tilbyde prøveture og rådgivning om kabinescootere, ligesom værkstedet kan reparere og servicere køretøjerne.

- Med en kabinescooter kan ejeren få en aktiv og uafhængig hverdag og vil kunne køre vinteren varmt og trygt i møde, fortæller Lars Johansen fra Esbjerg Park & Havemaskiner, som har indgået et samarbejde med producenten Kabinescooter.dk om salg af 3-hjulede kabinescootere.

Kabinescooteren er godkendt til to personer og er ideel til kørsel på land og i by, til indkøb og ture ud i det fri. Kabinescooterne er alle drevet af 100 % el og kan - afhængig af model - køre henholdsvis 15, 25 eller 45 km/t og afhængig af batteripakken helt op til 210 kilometer på en enkelt opladning.

- Til de nysgerrige er det muligt at booke en prøvetur hos os, så man kan opleve den og se, om en kabinescooter kunne være en mulighed, lyder det fra Lars Johansen.

rwe

Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce