Annonce
Ugeavisen Esbjerg

SE BILLEDERNE: Legenden er tilbage

Fem generationer af Toyota Supra linet op. Rigtig mange nød en aften med sportsvogne, pølser, kolde forfriskninger og bilsnak.
Annonce

Normalt er det ikke om aftenen, at der er mest travlt hos Toyota-forhandler Louis Lund Esbjerg. Men det var der tirsdag aften i sidste uge, hvor over 100 gæster kiggede forbi bilhuset for få et glimt af en helt særlig bil.

Efter 17 års fravær er den legendariske Toyota GR Supra nemlig tilbage i Danmark, og inspireret af mere end 50 års historisk arv leverer den nye Toyota GR Supra indtil videre den bedste oplevelse. Med en spændende blanding af kraft, balance og kontrol giver det entusiaster den bedste udgave af køreglæde, og publikum var da også mere end imponeret over den højtydende sportsvogn, der med 340 hestkræfter fra sin 3,0 liters turboladede motorgiver bilen en kraftig acceleration.

På aftenen var det også muligt at se alle udgaver (MK1, MK2, MK3, MK4 & MK5), ligesom det var muligt at deltage i lodtrækning om en prøvekørsel.
Og var man ikke heldig der, så kunne man trøste sig i den pølsevogn, som var på besøg i aftenens anledning.

Chris Krøyer Breum, som har været i krig i Afghanistan og mistet begge sine underben, har købt den første Supra i Danmark. Han gæstede også Louis Lund med sit gule monster af en sportsvogn.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce